PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Sve o
bus prevozu
Prednost organizovanog prevoza autobusom je ne samo u sigurnosti i ceni, već i u načinu putovanja. Putovanje je jednostavno jer je 99% vožnje autoputem - tokom koje upoznajete nove prijatelje i razmenjujete iskustva o raznim skijalištima Evrope.
Vožnja je takođe prilika za razgovor sa stručnim SKIFUN vodičima, koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja u vezi smeštaja i skijališta u koje ste se uputili. Svi SKIFUN vodiči su iskusni skijaši i poznavaoci skijališta. Sigurni smo da će svi saveti – u autobusu ili na destinaciji – uvek dobro doći bez obzira da li putujete prvi put ili imate već iskustva jer živimo u vremenu brzih i stalnih promena i inovacija.

Korisno je i znati da trošak povratnog prevoza (gorivo, putarine, tuneli) sopstvenim vozilom do francuskih ili švajcarskih skijališta iznosi najmanje 800€ bez troška spavanja tokom puta u nekom od hotela.
Pri tom ne smemo zaboraviti, da većina francuskih skijališta naplaćuje parking (od 70 do 100 € nedeljno), iako Vam automobil zapravo u samom mestu ne treba, jer su apartmani u neposrednoj blizini skijališta. Ako tome još dodamo i moguće probleme sa sopstvenim automobilom i prtljag, odgovor zašto putovati autobusom, je sam po sebi razumljiv.

Trošak Bus prevoza u organizaciji Skifun agencije iznosi od 140 do najviše 180 EUR po osobi. Bus prevoze organizujemo na temelju 15-godišnjeg iskustva sa prevoznikom Barbados.
Polazak iz Srbije je organizovan sa jednog polaznog mesta u Beogradu dok je, uz doplatu, moguće organizovati transfere iz Novog Sada i Niša. Za veće grupe, mesto polaska se organizuje prema dogovoru. Polazak iz Beograda predviđen je petkom između 14h-15h. U ski centre, u zavisnosti od više faktora, stiže se u subotu posle 14h-15h - što je i optimalno vreme za ulazak u apartmane jer pre toga nije moguće preuzeti ključeve na recepcijama. Pre nego se stigne u ski centre, organizujemo šoping namirnica u velikim hipermarketima u samom podnožju ski centara a koji imaju nešto niže cene od marketa u ski centrima i mnogo veći izbor namirnica. Na taj način napravimo i pauzu pre procedure preuzimanja ključeva od apartmana.

Sa destinacije se kreće naredne subote ujutru i nakon par sati vožnje pravi se najslađa pauza za šoping u Outlet centru Vicolungo koji se nalazi između Milana i Torina. Dolazak u Srbiju predviđen je u nedelju u jutarnjim i prepodnevnim časovima.
U sezoni 2023/2024 pored standardnih bus paketa za skijališta Francuske organizovali smo i nekoliko polazaka po ekskluzivno nižim cenama za naše grupe u poznatim skijalištima Italije i Švice. Bacite pogled na sve ovogodišnje pakete i bus polaske na jednom mestu. 
*******************************************************************************************************************************************************************************************