+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


GDPR
Poštovani,
 
čuvanje i upravljanje vašim i našim ličnim podacima je od ključnog značaja za međusobno poverenje. Kako su nam sigurnost i poverenje na prvom mestu i kako želimo da nastavimo sa promocijom najboljih ponuda aranžmana za skijanje i svih drugih tipova putovanja, molimo Vas da upišete i potvrdite saglasnost o čuvanju ličnih podataka.
 
Kompanija SKI SUN & FUN DOO je „rukovalac podataka“ koje prikupljamo, odnosno subjekat koji određuje svrhu i način na koji se obrađuju lični podaci.
 
Rukovodilac podataka će sa svim podacima raspolagati i obrađivati ih u skladu da namenom zbog kojih ih i poseduje. Ukoliko bude nastala potreba da se podaci obrađuju za druge namene, rukovodilac podataka se obavezuje da će o istom obavestiti vlasnika podataka i zatražiti saglasnost.
 

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Ovim vas obaveštavamo i da u bilo kom trenutku možete zahtevati: izmenu, brisanje ili promenu namene korišćenja vaših ličnih podataka.
Ovim vas obaveštavamo i da u bilo kom trenutku možete zahtevati: izmenu, brisanje ili promenu namene korišćenja vaših ličnih podataka. Ukoliko želite da nas kontaktirate u vezi sa vašim ličnim podacima ili ovom Politikom, molimo da koristite ispod navedene kontakt podatke: Poslovno ime: SKI SUN & FUN DOO BEOGRAD Adresa: Egipatska 22, 11070 Novi Beograd Broj telefona: +381 11 6557 667 e-mail: info@skifun.rs Unapred vas se iskreno zahvaljujemo na saradnji. Vaš Skifun & Zanimljivaputovanja tim
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.