Prijava



NOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan






Kitzbuehel - KitzSki

Početna strana  >  Austrija  >  Kitzbuehel - KitzSki
Smeštaja
19 Smeštaja
Staza
179km Staza
do
800m do 2000m

Kitzbuehel - KitzSki



Skijalište KitzSki super je za sve koji žele da okuse šarm i luksuz najotmjenijeg centra u Austriji. Slava i prestiž ovog mesta u skladu su sa smeštajem, jer neki od najluksuznijih hotela i apartmana u Austriji su odmah ispod čuvene ski staze Streif. Legendarno mesto održavanja Svetskog kupa poznato je po odličnom skijanju, prostranim terenima i savremenoj skijaškoj infrastrukturi. Zbog povoljnog položaja i klime, skijanje u oblasti Kitzbüheler Horn ima tradiciju dugu 120 godina. Sneg je praktično zagarantovan od decembra do aprila. Koliko je Kicbil u trendu pokazuje i čak 1.080 snežnih topova, koji se po potrebi mogu aktivirati u bilo kom trenutku. Više od 60 staza prostire se na 179 kilometara, za sve ukuse, dok Freeride ruta iznad šumske linije ima na pretek. Ako sve ovo ne zadovoljava vaše potrebe, možete razmisliti i o turno skijanju na čak 36 kilometara obeleženih staza.

Petkom i subotom, staze Gaisberg-Kirhberg su osvetljene za noćno skijanje do 21:30, kada možete da ponovite popodnevni Apres-ski u noćnim barovima sa zabavom zvezda. Savremene žičare su udobne, uglavnom i zagrejane. Skoro sve žičare su sedežnice ili kabinske sedežnice. Međutim, ako planirate da se uhvatite u koštac sa čuvenom stazom Streif, koja se decenijama smatra samoubilačkim vrhuncem skijaških fanatika za Svetski kup, potreban je dodatni oprez. Deonice Mausefale, Steilhang i Hausbergkante su prilično ekstremne, pa su i pored njih prosečene lakše zaobilaznice za turiste. 60 koliba i planinskih restorana, svaki jedinstven, mamiće vas kulinarskim užicima za topli obrok ili piće, sa posebnom planinskom panoramom.

Grad Gamsje može da ubedi neizostavnom kombinacijom zadovoljstva, prirode, tradicije i blagostanja. Kulinarsko putovanje kroz region vodi od tradicionalnih lokalnih jela do internacionalne kuhinje. Jednostavna regionalna jela očekuju vas u planinskim kolibama i tradicionalnim gostionicama u dolini. Raznolikost restorana u Kicbilu se kreće od rustičnih tirolskih taverni do nagrađivanih restorana.Od opuštajuće čaše vina u vinskom baru do zabave u klubu? Noćni život u Kicbilu je raznovrstan – odličan koktel u baru, dobro pivo u pabu ili ples u nekoj od diskoteka pretvara noć u dan. Najluđe žurke slave se u plemenitom skijalištu do ranih jutarnjih sati.

Kicbil nudi odlične uslove za nordijsko skijanje na najvišem nivou. Nordijsko skijanje na 70 km uređenih staza. Bilo da ste profesionalac ili početnik, amaterski trkač u klasičnom ili klizačkom stilu, skijaško trčanje u Kicbilu nudi idealne uslove za sve nivoe veština. Za sve gurmane, skijaško trčanje je pravi doživljaj prirode! Korišćenje staze je besplatno za sve goste Kicbila. Opisi ruta, profili nadmorske visine i GPKS podaci koji se mogu preuzeti mogu se naći na lokalnom veb sajtu.

Apartmani i hotelske sobe koje ćete pronaći u našoj ponudi nalaze se od oblasti Jochberg preko Kitzbul-a pa sve do sela Kirchberg, i obuhvataju celo skijalište.



U mestu se nalazi:


1 Bar/pub
Radno vreme proverite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vreme restorana proverite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
Prodavnice u mestima Kitzbühel, Kirchberg in Jochberg.
1 Pekara
Brojne pekare u mestima Kitzbühel, Kirchberg in Jochberg.
1 Mesara
Veće mesare u prodavnicama u mestima Kitzbühel, Kirchberg in Jochberg.
1 Turist biro
Se nalazi u centru Kitzbühla.
1 Banka/bankomat
Svako mesto ima po jednu banku, puno bankomata na celom području i na samim stazama.
1 Prodavnica suvenira
Na celom području postoje suvenirnice.
1 Policijska stanica
Policija: 113
1 Pošta
Se nalazi u centru Kitzbühla.
1 Bolnica
U Kitzbühla se nalazi dom zdravlja, u St. Johannu 10km udaljen se nalazi bolnica.
1 Doktor
Medicinski servis i spasilačka služba: 112
1 Prva pomoć
Medicinski servis i spasilačka služba: 112
1 Zubar
Više privatnih stomatoloških ordinacija, brojeve telefona možete dobiti u turističkom informativnom centru ili na web stranici www.kitzbuehel.com
1 Apoteka
Dve apoteke u centru Kitzbühla (nedeljom ne radi).
1 Gorska služba
Gorska služba i spasilački servis: 144
1 Bioskop
Bioskop Kitzbühel (filmovi se prikazuju samo na nemačkom jeziku)
1 Muzej
Gradski muzej Kitzbühel.

Dodatna ponuda:


1 Zatvoren teniski teren
3 pokrivena teniska terena u Tennis Club Kitzbühel.
1 Sportski centar
Sportska hala Sportpark Kitzbühel,, fitnes centar Fitness 4 Fun, Aquarena.
1 Klizalište
Zatvoreno i otvoreno klizalište u kompleksu Sportpark Kitzbühel.
1 Slobodno penjanje po ledu
Park za penjanje se nalazi kod staze za sankanje u Gaisberg-Kirchberg. Rezervacije termina i vodiča na broj telefona +43 5357 2000
1 Teniski teren
1 Krpljanje
Besplatne ture od ponedeljka do petak u 09:45h ispred turističkog informativnog centra Kitzbühel. Ukoliko nemate sopstvene krplje, mogu se iznajmiti na licu mesta.
1 Ski turing
Lokalne ski škole nude više mogućnosti za ture po neuređenim terenima.
1 Paraglajding
Tandem skok organizuje agencija Element3. Rezervacije i informacije na broj telefona +43 5356 72301 ili na web stranici www.element3.at
1 Noćni klub / diskoteka
Veliki izbor noćnih klubova na celom području.

Galerija





loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...