Skijanje FRANCUSKA - Tignes, Val Thorens, Les 2 Alpes - SKIFUN
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Francuska

Neprikosnoveni adrenalin

Početna strana  >  Francuska

Više o Francuskoj

flag
Francuska sve sigurnije postaje jedna od najpopularnijih i najprestižnijih skijaških destinacija. Veliki izbor skijališta, povezana ski područja i nepregledni kilometri širokih staza koje vijugaju po francukim Alpima, prostrana područja za freeride i odlični snežni parkovi - sve su to činjenice koje jednostavno govore same za sebe.
Dodatna ponuda zimskih aktivnosti je izuzetno bogata i kvalitetna. Većina smeštajnih kapaciteta se nalazi neposredno na skijalištima i time omogućava udobnost omiljenog ski-in / ski-out boravka koje podrazumeva da iz apartmana na i sa skijališta dolazite i odlazite na skijama.
Put do Francuke je kvalitetan ali malo duži stoga vam preporučujemo pakete sa organizovanim autobuskim prevozom.
Kada smo razmišljali o tome kako da vam pismeno približimo osećanja skijanja u Francuskoj, imali smo na umu Mont Blanc, sneg koji je napadao u izobilju i slobodu.
Sunčevi zraci na sneženim vrhovima Savojskih Alpa i skijanje na stazama sa skoro 3.000 metara visinske razlike jednostavno se ne mogu opisati. Magični Tignes, misteriozni Val Thorens, Meribel, prestižni Val-d'Isere, istorijski Courchevel ili visoki Les 2 Alpes jednostavno treba posetiti.

Francuski Alpi su SKIFUN-ov dragulj koji se neprestano uglađuje modernom skijaškom infrastrukturom i vrhunskim Spa & Wellness centrima. Želimo da ovaj dragulj podelimo sa Vama pod ekskluzivnim uslovima sa najboljom ponudom smeštaja i najboljim cenama ski pasa.

U BROJKAMA

Aktivna skijališta: 200+
Najviše skijalište: 3.842 m. n. m.
Najveća visinska razlika: 2.807 m

TOP 3 SNOW/FUN PARKA

Les 2 Alpes
Val Thorens
Tignes

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...