+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Val di Sole - Marilleva

Početna strana  >  Italija  >  Val di Sole - Marilleva
Smeštaja
13 Smeštaja
Staza
62km Staza
do
900m do 2180m

Val di Sole - MarillevaMALO JE U STVARI MNOGO

Ovo skijalište ima ukupno 36 staza u ukupnoj dužini od 62km. Trećina ih je savršena za decu i početnike, deo sa blagim stazama, trećina je sa srednje zahtevnim stazama, a nešto malo više od 10km su crne staze koje će zadovoljiti i najzahtevnije i najbolje skijaše. Prošle godine je iznad Marilleve otvorena staza Little Grizzly koja je dugačka 810m, i ima nagib od neverovatrnih 70%. Iz manje Folgaride i veće Marilleve do vrha Monte Vigo (2179m) vas vozi 25 žica, većina ih je gondala i sedežnica. Osnovni skipas važi za 62km, uz malo doplatu možete skijati i regiju Campiglio Doloiti Brenta, koji uključuje skijanje u Madonni di Campiglio, sa kojom je Folgarida-Marilleva spojena žicama, i taj skipas važi za 150km staza. Postoji mogućnost i kupovine skipasa Skirama Dolomiti, koji važi za 380km staza, i sa njime možete skijati i u okolnim skijalištima kao što su Passo Tonale, Andalo, Folgaria.

BEZ DOSADE NA SNEGU

Zabava na snegu je odlično organizovana. Na stazi Casina se besplatno možete oprobati u slalomu sa merenjem vremena. U Marillevi na stazi Dos de la Pesa Facile postoji Ski Movie - prijavite se na www.ski.it i vaši Facebook prijatelji Vas mogu gledati uživo kako se spuštate na ovoj stazi dok vas snimaju dve web kamere. Za bordere i freestylere postoji moderan snow park kod sedežnice Sghirlat. Dok je za noćno skijanje u Marillevi zadužena staza Biancaneve, noćno skijanje je uključeno u cenu standardnog skipasa. Najbolja Apres-ski zabava je na stazi Azzura u Folgaridi. Na početku sezone na web stranici skijališta su objavljeni datumi koncerata, manisfestacija i festivala, kao i dečjih programa za celu sezonu, na koje ste pozvani.
Svakog leta skijalište radi na poboljšanju infrastrukture, tako da je novina još veći sistem za osnežavanje koj sada broji 600 topova, odnosno na savkih 100m staza po jedan. Pokrivenost skijališta Wi-Fi signalom je još veća. Treća novina je romantična. Gondola Belvedere 2 od ove sezone radi i uveče. Vodi Vas na Apres-ski zabavu na visini od 1860m, gde ćete naći romantični kutak za dvoje ili sto za veće društvo i uživati u večerima sa pogledom na Dolomite Brenta.
Folgarida-Marilleva je odlično pripremljeno skijalište za prihvat dece. Na delu skijališta mAlghet Aut postoji najveći Family Park, koji se nalazi pored vrtića u Folgaridi, ski škole i sunčane terase. Opremljen je sa dve trake i sedežnicom Bambi. Početnici na bordu takođe imaju svoj snežni park Easy Line. Ski škola Doloasa Kids je više napraljena kao poligon igralište gde postoji i deo za sankanje i tobaogan. Pored vrtića za decu od 2-10 godina, deca se mogu ugrejai i u igraonici, gledati crtane filmove, igrati Nintendo Wii...U mestu se nalazi:


1 Bar/pub
Radno vreme proverite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vreme restorana proverite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
U mestu ima market.
1 Pekara
U mestu ima pekara.
1 Turist biro
TIC Marilleva, telefonski br. +39 0463 757306.
1 Banka/bankomat
U mestu ima banka i bankomat.
1 Prodavnica suvenira
Više manjih prodavnica sa suvenirima i lokalnim proizvodima.
1 Policijska stanica
Policija: 112
1 Doktor
Hitna medicinska pomoć: 118
1 Prva pomoć
Hitna medicinska pomoć: 118
1 Apoteka
Apoteka Marilleva 1400, otvorena svaki dan.
1 Gorska služba
Gorska služba spasavanja: 118
1 Bioskop
Bioskop u hotelu Solaria.

Dodatna ponuda:


1 Krpljanje
Krpljanje sa vodičem, predviđeno svaki dan, u zavisnosti od vremenskih uslova. Informacije i rezervacije na telefonski br. +39 0463 901151.
1 Ski turing
Vođene pešačke ture po planinama. Mogućnost najma opreme. Sve informacije i rezervacije na telefonski br. +39 0463 901151.
1 Noćni klub / diskoteka
Više noćnih klubova: Dai Angioi, Party i Cube.
1 Koncert: Snow Week Marilleva

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.