Bad Gastein | Skijanje Austrija | SKIFUN
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Bad Gastein

Početna strana  >  Austrija  >  Bad Gastein
Smeštaja
7 Smeštaja
Staza
180km Staza
do
860m do 2650m

Bad GasteinGrad Bad Gastein nudi odmor za sva čula, tokom cele godine.
Postoje vrhovi koji prelaze tri hiljade metara nadmorske visine i sežu do ledenog područja Visokog Tura. Bad Gaštajn nije samo alpski Monte Karlo, već i raj za sportske entuzijaste tokom cele godine. Felsentherme Bad Gastein se nalazi na nadmorskoj visini od 1.100 metara u centru Bad Gasteina, preko puta žičare Stubnerkogel. Možete birati između sveta sauna, spa tretmana, masaža, unutrašnjih i spoljašnjih bazena. Šarmantni gradić iz perioda Belle Époque nudi i mnoge druge sadržaje pored mnogih sportskih mogućnosti. Mesto je poznato širom sveta po svojim termalnim izvorima i vrhunski pripremljenim skijaškim stazama koje nude 180 km skijaških užitaka. Četiri ski staze nalaze se na nadmorskoj visini između 860m i 2.650m. Sva četiri skijališta povezana su ski busom, koji je besplatan za one koji imaju kupljeni ski-pas.

Centralno skijalište SCHLOSSALM-ANGERTAL-STUBNERKOGEL
To je najveće povezano skijalište u Gasteinu, koje povezuje Bad Hofgastein i Bad Gastein. Nudi 87 km skijaških staza svih kategorija. Staze sa visinskom razlikom većom od 1.000 m obećavaju raznoliku zabavu na stazi i savršeno su povezane sa modernim sistemom žičara. Idealno za vaše skijaške užitke! Za početnike preporučujemo trening centar Gasti Snowpark u dolini Angertal. Skijaška zabava čeka vas na Funslopeu i Ride at Ease u Gastein Snow Parku.

Skijalište SPORTGASTEIN
Freerideri željni adrenalina i skijaši off road staza doći će na svoje na skijalištu Sportgastein, koje nudi 20 km ski staza.
Nalazi se na kraju doline Gastein, samo 10 km od centra Bad Gasteina.

Skijalište DORFGASTEIN/GROSSARL
Porodično skijalište Dorfgastein-Großarl nalazi se na početku doline Gastein, 8 km pre Bad Hofgasteina. Skijalište povezuje Dorfgastein i Grossarl u susednoj dolini i nudi više od 60 km skijaških staza.

Skijalište GRAUKOGEL
Skijalište se nalazi na zapadnoj strani Bad Gasteina i nudi više od 10 km skijaških staza. Iz grada je dostupan ski busom i nije povezan na sistem SCHLOSSALM-ANGERTAL-STUBNERKOGEL.
loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.