Flims Laax Falera
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Flims Laax Falera

Početna strana  >  svajcarska  >  Flims Laax Falera
Smeštaja
18 Smeštaja
Staza
224km Staza
do
1020m do 3018m

Flims Laax FaleraKada spominjemo Laax, prvo pomislimo na sneg, široke padine, prelepe panorame, glečer Vorab, modernu arhitekturu, najveći half-pipe na svetu i tri snow parka ... ukratko, odlično skijalište. To je zaista slučaj, jer su oni već dugi niz godina na vrhu skala različitih međunarodnih procena, posebno u pogledu staza, organizacije događaja i društvenog života, smeštaja i ugostiteljske ponude, te ljubaznosti i profesionalnosti osoblje. To su postigli jednostavno - povezivanjem.

Do 1997. godine, Weisse Arena Gruppe, koja je upravljala celim planinskim centrom, povezivala je hotele, restorane, žičare, turističku kancelariju i druge pružaoce usluga i podsticala ih da rade zajedno na jednom glavnom cilju: gosti. Zvuči lako, ali slični pokušaji su na mnogim mestima propali, a u Laaxu su uspeli. Svi konobari, recepcionari, žičničari i animatori žive filozofiju Laaxa.

Nekadašnja Palata Riders sagrađena je 2001. godine kao prvi dizajnirani hotel u Alpima. Oduvek je bio usmeren na skijaše i mlade ljude. To je slučaj i od njegovog renoviranja u hotelu Riders (2017), koji se fokusira na elegantan minimalizam i održivi razvoj umesto na zabave - hvaleći se, na primer, prvim vegetarijanskim restoranom u Laaxu, gde koriste Kitro automatizovani postupak upravljanja otpadom za životnu sredinu.
Pored hotela Riders Palace, 2010. godine izgradjena je prva Evropska dvorana za Freestyle, a renovirana je 2019. godine. Ovde možete isprobati skokove i druge trikove.U mestu se nalazi:


1 Spa centar:
Radno vreme spa centra nalazi se na recepciji.
1 Bar/pub
Radno vreme proverite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vreme restorana proverite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
1 Pekara
1 Turist biro
1 Banka/bankomat
1 Prodavnica suvenira
1 Policijska stanica
Polizeiposten Flims, +41 81 257 74 80
1 Pošta
1 Doktor
1 Zubar
1 Apoteka
1 Bioskop
Hideaway Boutique Cinema Flims
1 Muzej

Dodatna ponuda:


1 Skvoš
Fitness & Squash arena Alva Laax
1 Sportski centar
Prau la Selva sports centre Flims Waldhaus
1 Klizalište
1 Krpljanje
1 Ski turing
1 Noćni klub / diskoteka

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...