Marija Alm | Skijanje Austrija | SKIFUN
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Maria Alm

Početna strana  >  Austrija  >  Maria Alm
Smeštaja
3 Smeštaja
Staza
120km Staza
do
802m do 1900m

Maria AlmDobrodošli u Hochkönig
Područje za odmor oko Hochköniga u regiji Salzburg očarava sve ljubitelje planina u proljeće, leto, jesen i zimu austrijskim gostoprimstvom, širokim izborom smeštaja, svih kategorija i regionalnih delicija u planinskim kolibama i restoranima u dolini. Bilo da se radi o porodicama, aktivnim putnicima, sportskim entuzijastima ili ljubiteljima prirode, svi će pronaći svoju sreću na Hochkönigu.

U skijaškom području Hochkönig pronaći ćete široke staze i puno šarmantnih, tradicionalnih skijaških koliba, koje vam nude ugodnu atmosferu i odličnu kuhinju. Skijalište se proteže preko naselja Maria Alm, Dienten i Mühlbach. 120 kilometara skijaških staza osigurava neograničenu zabavu na ski stazama i vrhunski skijaški odmor. Ovde će pronaći svoju omiljenu stazu kako početnici, tako i vrhunski skijaši i snowboarderi. 34 ski lifta osiguravaju optimalan protok ljudi i da nema redova pri ulasku u ski sistem. Područje Hochkönig takođe nudi veće freeride površine i stazu Marlies Schild (područje Dienten).

Ski bus povezuje Maria Alm, Dienten i Mühlbach, tako da vam automobil praktički nije potreban. Ski bus nije toliko čest u decembru i martu kao tokom glavne turističke sezone. Ne postoji dodatni lokalni autobus između sela. Noćno skijanje je dostupno u Maria Alm.
Za skijaško trčanje na raspolaganju vam je nekoliko uređenih kružnih staza ukupne dužine 40 km. Najviše staza za kros je u oblasti Maria Alm (Moserloipe 1, 2 i 3). Za turno skijaše, na skijalištu su precizno određena područja na kojima se možete bezbedno penjati stazom do svog odredišta. Tačna uputstva i karte dostupne su na blagajnama žičara, turističkom informativnom centru i većini apartmanskih kuća i hotela.

Königstour – skijajte kao kralj!
Königstour, kao i Sella Ronda, ide u dva smera, narandžastom i žutom. Ruta je duga 35 km, uključuje 6 različitih vrhova i visinsku razliku od 7500 m. Tokom cele rute uživaćete u prekrasnim pogledima. Uputstva su dostupna u svim lokalnim turističkim uredima.

Maria Alm
Ovde, na jednom od najljepših mesta na svetu, život teče polako. Idilično selo Maria Alm sa svojim okruženjima Hintermoos i Hinterthal nudi savršeno polazište za vaš letni ili zimski odmor. Ovde ćete pronaći mnoge mogućnosti za aktivno provođenje slobodnog vremena. Bilo da se radi o šarmantnim pansionima ili vikendicama, vrhunskim hotelima ili jednostavnim gostionicama, svi oni nude prekrasan pogled na masiv Hochkönig. U proleće, leto, jesen i zimu u Maria Almi ćete pronaći široku ponudu smeštaja koji će vas oduševiti.

Mulbach
Mülbach je malo planinsko selo na najistočnijem delu skijališta Hochönig. Tradicionalno planinsko selo nudi prodavnicu, restorane, bar...U mestu se nalazi:


1 Bar/pub
Radno vreme proverite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vreme restorana proverite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
U mestu ima više marketa.
1 Pekara
U mestu ima više manjih pekara.
1 Turist biro
TIC Maria Alm, tel. broj +43 6584 2038 820.
1 Banka/bankomat
Dve banke i više bankomata u mestu.
1 Prodavnica suvenira
U mestu ima više radnji sa suvenirima, poklonima i brojnim lokalnim proizvodima.
1 Policijska stanica
Policijska stanica Maria Alm, tel.br. +43 59 133 5178 ili 133.
1 Pošta
Pošta Maria Alm, zatvorena je subotom i nedeljom.
1 Doktor
Prva pomoć: 112
1 Prva pomoć
Prva pomoć: 112
1 Apoteka
Apoteka Pinzgau, zatvorena nedeljom.
1 Gorska služba
Gorska služba spašavanja: 144

Dodatna ponuda:


1 Klizalište
Ulaz na klizalište na otvorenom je slobodan, otvoreno je svaki dan. Moguć je najam sličuga.
1 Sanke sa konjskom zapregom
Vožnja konjskom zapregom po okolini. Sve informacije i rezervacije na tel.br. +43 664 949 7988.
1 Krpljanje
Krpljanje u pratnji vodiča, na raspolaganju svaki dan, u zavisnosti od vremenskih uslova. Sve informacije i rezervacije na tel.broj. +43 664 4411 2016.
1 Ski turing
Vođene ture po okolnim skijalištima u pratnji licenciranog vodiča. Sve informacije i rezervacije na tel.br. +43 664 441 1206.
1 Ski paraglajding
Panoramski let sa padobranom u tandemu i skijanje. Rezervacije i informacije na tel.br +43 6582 70708.
1 Paraglajding
Panoramski let sa padobranom u tandemu. Rezervacije i informacije na tel. +43 6582 70708.

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...