Švica - Riederalp - skijanje- ski
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Riederalp-Aletsch Arena

Početna strana  >  svajcarska  >  Riederalp-Aletsch Arena
Smeštaja
8 Smeštaja
Staza
104km Staza
do
1845m do 2869m

Riederalp-Aletsch ArenaAletsch Arena sastoji se od tri dobro povezana skijališta iznad sela Riederalp, Bettmeralp i Fiescheralp, kojima turisti mogu pristupiti samo pešice ili žičarima, od kojih se svaka penje u svoje selo.

Vožnja gondolom iz doline, iz lako dostupnih mesta Mörel, Betten Talstation ili Fiesch, traje sedam do deset minuta. Glavno polazište za uspon na ski centar Aletsch Arena postao je Fiesch u decembru 2019. godine, gde je izgrađeno transportno čvorište sa železničkom i autobuskom stanicom i direktnim pristupom novoj žičari D-Line sa 48 kabina i u svakoj po deset sedišta. Gondola putnike i prtljag vozi na 1.144 metra n.v., gde se nalazi odmaralište i tu nema saobraćaja.

Pored dobro održavanih staza svih nivoa težine, postoje i snežni parkovi, half-pipe i freeride tereni. A najbolji deo je - smeštaji su ski-in / ski-out. U Aletsch Areni izađite kroz vrata apartmana pravo na ski stazu.
Ovde uživaju i planinari. Visoravan Aletsch nudi 75 kilometara negovanih zimskih pešačkih staza. Na 3km dugoj uređenoj stazi za krplje između Bettmeralpa i Riederalpa možete uživati u netaknutom zimskom pejzažu.
Klizači na ledu mogu uživati na klizalištu u Bettmersee.
Nijedno od tri sela ne nudi komercijalni sadržaj, pa odaberite Altech Arenu za miran odmor i crpite pozitivnu energiju kojom su ova mesta puna.U mestu se nalazi:


1 Bar/pub
Radno vreme proverite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vreme restorana proverite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
1 Pekara

Dodatna ponuda:


1 Krpljanje

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.