PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Vaujany

Početna strana  >  Francuska  >  Vaujany
Smeštaja
 Smeštaja
Staza
250km Staza
do
1135m do 3330m

VaujanyManji francuski grad Vaujani sa tipičnom alpskom arhitekturom i atmosferom leži na nadmorskoj visini od 1250 m, odakle zbog svog položaja na brdu pruža prelep pogled na okolinu. U gradu se prepliću tradicija i moderna arhitektura na svakom koraku, ali se oni izuzetno trude da sačuvaju autentičnost, uprkos rastućoj potražnji za zimskim i letnjim turizmom.

Manja skijaška zona Oz-Vaujani nalazi se u mnogo većoj i poznatijoj oblasti Alpe d'Huez. Od 2017 god povezana je novom gondolom 'James Bond Gondola car', sa Alpe d'Huezom koji predstavlja izazov za skijaše, pokrivajući ukupno 250 km dobro organizovanih skijaških staza. Skijaši mogu pronaći 135 različitih skijaških staza s prekrasnim panoramskim pogledom i do 2230 m visinske razlike. Pored skijanja, u ovoj oblasti postoje mnoge druge zimske aktivnosti, uključujući skijaško trčanje, paraglajding, krpljanje, vožnju snoumobilima i najnovije ludilo 'Fat biking' - brdski biciklizam sa specijalnim točkovima 4k4. Leti je ovo područje vrlo popularno među brdskim biciklistima, planinarima i penjačima.

Od glavnog grada regije Oisans - Le Bourg d'Oisans, Vaujani je udaljen oko 14 km ili 25 minuta vožnje automobilom. U Bourg d'Oisansu naći ćete brojne prodavnice i veliki supermarket sa velikim parkingom, bankom, poštom i drugom gradskom infrastrukturom. U Vaujaniu su uglavnom turističke rezidencije i apartmani, postoji nekoliko restorana, barova, malih trgovina, prodavnica skijaške opreme i turistički informativni centar.U mestu se nalazi:


1 Bar/pub
Radno vreme proverite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vreme restorana proverite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
Više manjih prodavnica.
1 Pekara
Više manjih pekara.


loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...