Saas Fee
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Saas Fee

Početna strana  >  svajcarska  >  Saas Fee
Smeštaja
27 Smeštaja
Staza
145km Staza
do
1483m do 3573m

Saas FeeFREE RIDE REPUBLIKA

U četiri sela sa Saas prefiksom: -Balen, -Grund, -Almagell i glavno Saas-Fee, motorni saobraćaj nije dozvoljen. Prostrano selo ima bogatu komercijalnu ponudu svih vrsta, uključujući nekoliko apres-ski barova postavljenih neposredno ispod ski staza. Pogled na glečer i živahne ulice, gde je od prodavnica i kafana. Takođe možete posetiti muzej na otvorenom u centru.

Provedite dan na moćnom glečeru Allalin visokom 3.500 metara. Privilegija je na svežim jutarnjim temperaturama se spuštati na padini Langfluh (2.870m nadmorske visine), po sveže izrezbarenoj stazi, posebno ako na početnu tačku stignete među prvima.
Najviša tačka skijališta je glečer visok 3.000 metara, koji je čudesno moćan i prostran, tako da se možete spustiti bilo gde, duž padina ili u puderu između njih. Na dugom putovanju u dolinu, koja je na 1.700 metara visinske razlike, postoji nekoliko mesta za zabavu - od trkačkih i brzih staza do snow parka koji nudi zabavu i za početnike i za akrobate.

Saas-Fee je odličan izbor i za porodicu i za veselo društvo na velikoj nadmorskoj visini. U bilo koje doba godine, jer je Allalin jedini švajcarski glečer pored Zermata, gde skija čak i leti.U mestu se nalazi:


1 Bar/pub
Radno vreme proverite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vreme restorana proverite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
1 Pekara
1 Turist biro
1 Banka/bankomat
1 Pošta
1 Doktor
1 Zubar
1 Apoteka
1 Bioskop
1 Muzej

Dodatna ponuda:


1 Klizalište
1 Krpljanje
1 Ski turing
1 Noćni klub / diskoteka

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...