Zermatt
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Zermatt

Početna strana  >  svajcarska  >  Zermatt
Smeštaja
65 Smeštaja
Staza
200km Staza
do
1599m do 3820m

ZermattVRATIĆU SE!

Zermatt impresionira na mnogo načina, svaki je drugačiji, a jedina mana je konfiguracija grada, što onemogućava mnogo ski-in / ski-out smeštaja. Motorna vozila su zabranjena još od 1957!!!, pa je efikasan javni prevoz obezbeđen na nekoliko načina, s obzirom da je Švajcarska u pitanju, sve savršeno funkcioniše.
Sa turističke tačke gledišta, grad nudi sve i za sve uzraste, od najskupljeg Rolex sata do McDonald's-a (koji u Zermattu nije jeftin). Vrhunsko je i skijanje, jer je 200km staza dobro povezano, opslužuju ih najsavremenije žice, a nadmorska visina glečera nudi i dobar sneg u proleće, bez obzira na toplije vreme nakon podneva.

Svako treba da ode bar jednom u Zermatt. Bio to aktivni turista, kongresni ili wellness gost, turistički ili ugostiteljski radnik, direktor ili stručnjak. U Zermattu svaka stvar ima svoj razlog i rešenja su uvek i dobro osmišljena.
Kako idu svake sezone korak dalje uprkos izuzetno bogatoj ponudi, rezimirajmo samo nekoliko glavnih inovacija nedavnih zima: Zermattova integracija u kartu Ikon Pass, novi hoteli Naco, Mama i Zermatter Puls, novi restorani Apas Tapas i Zer Bistro Mama i nova staza za zabavu u snežnom parku.U mestu se nalazi:


1 Spa centar:
Radno vreme spa centra nalazi se na recepciji.
1 Bar/pub
Radno vreme proverite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vreme restorana proverite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
1 Pekara
1 Turist biro
1 Banka/bankomat
1 Prodavnica suvenira
1 Policijska stanica
1 Pošta
1 Doktor
1 Zubar
1 Apoteka
1 Gorska služba
1 Bioskop
1 Muzej

Dodatna ponuda:


1 Kuglanje
1 Zatvoren teniski teren
1 Sportski centar
1 Klizalište
1 Krpljanje
1 Ski turing
1 Paraglajding
1 Noćni klub / diskoteka

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...