+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

   Ponovo filtriraj  
loading ...

snow

Skijanje
2018/2019


Dragi ljubitelji skijanja,

dok smo pripremali ponude za sezonu 2018/2019. imali smo na umu pre svega vaše želje, pohvale, kritike kao i naš izbor najzanimljivijih smeštaja i programa. Uz vašu pomoć sastavili smo najbolju ponudu do sada. Bele sedmice za porodiceSkiopeninzi i različiti ski paketi sopstvenim ili povoljnim autobuskim prevozom naši su izazovi koje pobeđujemo već više od 8 godina kako bismo ispunili vašu želju za savršenim zimskim odmorom. 

Posebnu pažnju pridajemo našim glavnim ponudama Belim sedmicama za porodice koji pored najpovoljnijeg smeštaja uključuju i skipas, vrhunsku školu skijanja na srpskom jeziku i posebno izabrane skijaške centre u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji, Srbiji i Bosni. Kako biste najjednostavnije i na vreme planirali svoju porodičnu skijašku avanturu vodili smo računa o terminima raspusta koji su za školsku 2018/2019. god predviđeni u sledećem periodu:
 
Vojvodina:
22.12.2018 - 15.1.2019 Zimski raspust
19.4.2019. - 03.05.2019 Prolećni raspust
 
Ostali delovi Srbije:
29.12.2018 - 09.01.2019 - I deo zimskog raspusta
01.02. - 18.2.2019 - II deo zimskog raspusta
26.4.2019. - 06.05.2019 Prolećni raspust
 
 
Zajedno sa ski centrima pripremili smo i izuzetnu pogodnost koja vam garantuje miran san pre polaska. U slučaju nedostatka snega na skijalištu možemo vam izvršiti povraćaj uplaćenog novca. Uplatom snežne garancije ostvarujete sigurnost da ćete dobiti svoj novac nazad ukoliko odabrani ski centar bude zvanično zatvoren.
 
 
Istovremeno, svesni smo da bolest i druge neugodnosti nije moguće predvideti pa smo vam pripremili mogućnost uplate osiguranja od otkaza putovanja
 
Putovanja i izleti, pre svega skijanje u planinskom svetu bez obzira na dužinu mogu biti nepredvidivi. Povoljno putno zdravstveno osiguranje sa doplatom za ski rizik pobrinuće se o mogućim troškovima lečenja . 

Neka vaše putovanje počne! 

Vaš SKIFUN tim

 
Ski opening
Sretenje

Ski opening
Ove smo godine za otvoranje nove skijaške sezone hteli da organizujemo nešto zaista posebno, pa smo se pri odabiru destinacije i formiranju programa potrudili i za vas pripremili više od 10 različitih Ski openinga u Austriji, Italiji, Francuskoj i Bosni, od kojih 3 Ski Openinga nude bogat program prepun zabave, cool koncerata i nezaboravnih avantura!

Među njima ćete pronaći potpuno nove Ski openinge - ekskluzivni Balkan SKI OPENING na Jahorini, koji je idealan za sve ljubitelje vrhunskih staza, kao hrane i pića na balkanski način, a sve to po izrazito niskim cenama. Sa Rock i skijaškim legendama ćemo ove godine tradicionalno (5. po redu) prirediti otvaranje u modernom Kitzbühelu, a po uzoru na prošlogodišnji odličan odaziv ove godine organizujemo i poseban Božićni Ski opening u Nassfeldu, namenjen obiteljima s djecom

Provjerite ovogodišnji izbor SKIFUNOVIH Ski Openinga, primjernih za sve dobne skupine!

Više o

Izaberi svoj Ski opening paket

Sretenje


Nakon svih praznika, slava i raspusta ...potrebno je ipak malo odmoriti i spustiti još poneku stazu :-)


Skijanje za Sretenje

Ski Safari Austrija

Datumi: 14.02. - 17.02.2020

SKIFUN savet: skijajte u najboljim skijalištima Koruške

- Jedan skipas za 3 TOP skijališta
- Nassfeld, Bad Kleinkirchheim, Katschberg
- Odlazak u terme nakon skijanja
- Gulaš supa, Germknedle i pivo
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.