+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Sve o
osiguranjima
DDOR OSIGURANJE
Nesreća ne bira ni mesto ni vreme pa je koristno biti u spreman bez obzira da li se na put ide poslovno ili na odmor.
Putno zdravstveno osiguranje sa asistencijom (PZO) DDOR pokriva sve nužne troškove nastale u inostranstvu kao posledica novonastale bolesti ili povrede. Za neko od ponuđenih tipova osiguranja (individualno, porodično* ili grupno, sa ili bez ski rizika) i pokrića (10.000€ ili 30.000€) moguće je odlučiti se prilikom rezervacije. 
*Porodično osiguranje mogu kupiti samo porodice. Pod porodicom se smatraju roditelji i sva njihova deca starosti do 18 godina.
 
DDOR korisnički centar stoji na raspolaganju 24h za pomoć i to na srpskom jeziku. Kontakt korisničkog centra je: 
Tel. +381 11 414 4101
Mob. +381 64 828 2020
e-mail: putnaasistencija@ddor.co.rs  
Putno zdravstveno osiguranje sa asistencijom (PZO) ne važi na teritoriji Srbije i da ne važi za osobe koje nemaju prebivalište u Srbiji.
 

SNEŽNA GARANCIJA 
Prilikom rezervacije aranžmana koji uključuje skipas možete odabrati opciju snežne garancije. Iznos snežne garancije naveden je za svaki paket posebno. Ukoliko se odlučite za nju osiguravate sebi mogućnost povraćaja kompletnog iznosa rezervacije, osim troška snežne garancije i osiguranja, u slučaju da je skijalište zatvoreno zbog manjka snega na dan početka važnosti skipasa koji ste kupili u agenciji. 
Uslov za aktiviranje snežne garancije je da je aranžman isplaćen u celosti. Ukoliko svoj aranžman niste isplatili u celosti nije moguća refundacija prema uslovima garancije. O radu odabranog ski centra obaveštavamo vas 24h pre početka važnosti skipasa. Jedini validan parametar o radu skijališta je dokument izdat od upravnika ili vlasnika žičare. 
U slučaju da se, prilikom rezervacije, ne odlučite za kupovinu snežne garancije nismo u obavezi refundiranja iznosa aranžmana ako na put ne krenete zbog nedostatka snega na skijalištima. U tom slučaju vršimo refundaciju iznosa plaćenog za skipas dok se otkaz ostalih usluga tretira prema opštim uslovima putovanja.
OSIGURANJE OD OTKAZA PUTOVANJA
Za osiguranje od otkaza putovanja moguće je odlučiti se isključivo prilikom rezervacije aranžmana. Trošak osiguranja od otkaza iznosi 5% cene aranžmana. Putnici koji su kupili osiguranje od otkaza a moraju otkazati svoje putovanje zbog sopstvene bolesti ili bolesti nekog od članova najbliže porodice imaju pravo na refundaciju 90%  iznosa aranžmana bez obzira koji period pre početka putovanja je došlo do otkaza. 
Za određene pakete nije moguće kupiti osiguranje od otkaza ili je iznos polise drugačiji. 
Da bi polisa bila važeća putnik mora izvšiti uplatu aranžmana u celosti i da dostavi validnu dokumetaciju ili će se otkaz tretirati prema opštim uslovima putovanja.
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.