+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


snow

AVIO Ski paketi


Početna strana  >  avio-prevozi
loading ...

Najbrže i najudobnije u 2023/24


Konačno direktan let iz Beograda do Liona svake subote i zasluženo samo u Skifun-u!!!
Polazak iz Beograda u 7h ujutro, sletanje u 9h i transfer do ski centra u trajanju od dva sata uz pauzu za šoping, normalno :-)

Osluškujući Vaše želje organizovali smo najbrži i najkvalitetniji prevoz do skijališta i uključili sve što je neophodno jednom skijašu da *ko gospodin* stigne na stazu.

Nastavljamo saradnju sa sjajnim timom AirSerbia i predstavljamo prvi put u istoriji ski avio pakete direktnim letom iz Beograda do Liona za mnoga skijališta Francuske i ski avio pakete direktnim letom iz Beograda do Ciriha za najveće skijalište Švice - 4 doline!

Kao i prethodnih sezona organizujemo ski avio pakete direktnim letom AirSerbie iz Beograda do Barselone za prelepu Andoru i skijalište Grandvalira.
Ski avio paketi po promo cenama uključuju: avio prevoz, sve aerodromske takse, ručni prtljag 8kg, kofer 23kg, gratis transfer Vaše SKI opreme, transfer do apartmana ili hotela i usluge vodiča.

Polasci su tokom cele sezone subotom ujutro za skijališta Francuske dok je za Andoru organizovano par polazaka petkom i nedeljom tokom januara i marta 2024-te godine.

Nismo zaboravili na prošlogodišnju veliku želju skijaša i bordera iz Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine te smo sa AirSerbiom dogovorili specijalne cene za polaske iz Skoplja, Podgorice, Tivta, Sarajeva i Banja Luke uz naravno GRATIS ski opremu na letovima!

Broj mesta po promo cenama je ograničen!!!
Popust za najbrže traje do 30.9.2023

PUTUJTE AVIONOM, BUDITE BEZ BRIGE I ODMORNI ZA SKIJANJE! 
Najbolja skijališta Francuske, Švice i Andore
Smeštaj u apartmanima po spec cenama na 7 noći
Skipas za 6 dana sa velikim popustima

Ekskluzivne cene avio prevoza sa svim troškovima
Organizovan transfer aerodrom-smeštaj-aerodrom
Gratis transport Vaše ski opreme ove sezone na SVIM letovima
 

Izaberi svoj ski avio paket

Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.