+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


snow

AVIO Ski paketi


Početna strana  >  avio-prevozi
loading ...

Najbrže i najudobnije u ski sezoni 2022/23


Ponosno predstavljamo ekskluzivne skijaške pakete avionom iz Srbije po najnižoj ceni!!!

Osluškujući Vaše želje organizovali smo najbrži i najkvalitetniji prevoz do skijališta i uključili sve što je neophodno jednom skijašu da *ko gospodin skijaš* stigne na stazu.

Nastavljamo saradnju sa sjajnim timom AirSerbia i predstavljamo ski avio pakete direktnim letom iz Beograda do Malpense za mnoga skijališta Francuske i Italije, zatim ski avio pakete direktnim letom iz Beograda do Barselone za prelepu Andoru i skijalište Grandvalira i sve to po promo cenama koje uključuju: avio prevoz, sve aerodromske takse, ručni prtljag 8kg, kofer 23kg, gratis transfer Vaše SKI opreme, transfer do apartmana ili hotela i usluge vodiča. Polasci su tokom cele sezone petkom i nedeljom za skijališta Francuske i Italije a nedeljom za Andoru. Obezbedili smo ski pakete sa velikim popustima za 7 noćenja i 6 dana skijanja a tokom raspusta kombinaciju skijanja u Andori sa boravkom u Barseloni 3 dana.

Direktan let iz Beograda i Prištine za Ženevu
U saradnji sa avio kompanijom EasyJet i ove godine obezbedili smo specijalne pakete iz Srbije po promo cenama koje uključuju: avio prevoz Beograd/Priština - Ženeva, sve aerodromske takse, ručni prtljag (posebnih dimenzija), kofer 20kg, transfer Vaše SKI opreme našim autobusima, transfer do skijališta i usluge vodiča. Polasci su tokom cele sezone, petkom i nedeljom a smeštajne kapacitete obezbedili smo u apartmanima na 7-10 noćenja sa skipasom na 6-9 dana. Transfer je obezbeđen do najboljih ski centara Francuske: Tignes (Espace Killy), Les Arcs i La Plagne (Paradiski), Les Menuires i Val Thorens (3 doline), Avoriaz (Portes du Soleil), Le Corbiere i St.Sorlin (Les Sybelles), Megeve i Flaine.

Zbog izuzetnog interesovanja u prošlim sezonama nastavili smo saradnju i sa avio kompanijom Ryanair koja leti direktno iz Niša i Temišvara do Bergama svake subote tokom januara i marta za boravak 7 noćenja i 6 dana skijanja. Transfer je obezbeđen do najboljih ski centara Italije i Francuske: Sestrieres, Serre Chevalier, Les 2 Alpes i Alpe d Huez.

Broj mesta po promo cenama je ograničen!!!

First Minute popust – 60eur po osobi – za rezervacije do 1.9.2022

PUTUJTE AVIONOM, BUDITE BEZ BRIGE I ODMORNI ZA SKIJANJE! 
Najbolja skijališta Francuske, Italije i Andore
Smeštaj u app po FM cenama na 7,8, 9 i 10 noći
Skipas za 6-9 dana sa velikim popustima

Ekskluzivne cene avio prevoza sa svim troškovima
Organizovan transfer aerodrom-smeštaj-aerodrom
Uključen transport Vaše ski opreme
 

Izaberi svoj ski avio paket

Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.