+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


snow

AVIO Ski paketi


Početna strana  >  avio-prevozi
loading ...

Najbrže i najudobnije u ski sezoni 2020/21


Ponosno predstavljamo ekskluzivne skijaške pakete avionom iz Srbije po najnižoj ceni!!!

Osluškujući Vaše želje organizovali smo najbrži i najkvalitetniji prevoz do skijališta i uključili sve što je neophodno jednom skijašu da *ko gospodin skijaš* stigne na stazu.

Nastavljamo saradnju sa sjajnim timom AirSerbia i predstavljamo ski avio pakete direktnim letom iz Beograda do Malpense za mnoga skijališta Francuske i Italije, zatim ski avio pakete direktnim letom iz Beograda do Barselone za prelepu Andoru i skijalište Grandvalira i sve to po promo cenama koje uključuju: avio prevoz, sve aerodromske takse, ručni prtljag 8kg, kofer 23kg, gratis transfer Vaše SKI opreme, transfer do apartmana ili hotela i usluge vodiča.
Polasci su tokom cele sezone subotom i nedeljom za skijališta Francuske i Italije i obezbeđeni su ski paketi na 7 noćenja i 6 dana skijanja a tokom raspusta i božićnih praznika, u smeni 2.-10.jan obezbedili smo boravak na 8 noćenja i 7 dana skijanja. Zbog prošlogodišnjeg velikog interesovanja za Andoru organizovano je čak 7 polazaka!!!

NOVO - direktan let iz Beograda za Ženevu
U saradnji sa avio kompanijom EasyJet, obezbedili smo specijalne pakete prvi put iz Srbije po promo cenama koje uključuju: avio prevoz Beograd - Ženeva, sve aerodromske takse, ručni prtljag (posebnih dimenzija), kofer 20kg, transfer Vaše SKI opreme, transfer do skijališta i usluge vodiča. Polasci su tokom cele sezone, petkom i nedeljom a smeštajne kapacitete obezbedili smo u apartmanima na 7 ili 9 noćenja sa skipasom na 6 ili 8 dana. Transfer je obezbeđen do najboljih ski centara Francuske: Tignes, ValDisere, Paradiski, 3 doline, Avoriaz i Chamonix.

Zbog izuzetnog interesovanja u sezoni 2019_20 nastavili smo saradnju i sa avio kompanijom Ryanair koja leti direktno iz Niša i Temišvara do Bergama svake subote, odakle organizujemo transfer do smeštaja u ski centrima Italije i Francuske. Polasci su tokom cele sezone, subotom za boravak 7 noćenja i 6 dana skijanja a u dve smene tokom raspusta (2.-12.januar i 9.-19.januar) organizovali smo boravak na 10 noćenja i 9 dana skijanja.

Broj mesta po promo cenama je ograničen!!!

PUTUJTE AVIONOM, BUDITE BEZ BRIGE I ODMORNI ZA SKIJANJE! 
Najbolja skijališta Francuske, Italije i Andore
Smeštaj u app po FM cenama na 7, 8, 9 i 10 noći
Skipas za 6, 7, 8 ili 9 dana sa velikim popustima

Ekskluzivne cene avio prevoza sa svim troškovima
Organizovan transfer aerodrom-smeštaj-aerodrom
Uključen transport Vaše ski opreme
 

Izaberi svoj ski avio paket

Jahorina

Datumi: 14.03. - 21.03.2021 / 21.03. - 28.03.2021


Predviđena ruta: Beograd - Sarajevo - Jahorina

- Skijalište sa 40km staza od 1.300m - 1.890m n.v.
- Neprepoznatljiva Jahorina sa novim stazama, novom gondolom
- Odlična vanpansionska ponuda sa niskim cenama i zabavom za sve goste!
- Putovanje busom 8h - kolima 5h - avionom 2h
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.