Skijanje - ŠVICA - SKI FUN
+387 51 491 377
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Švajcarska

Prestiž na snijegu

Početna strana  >  Švajcarska

Više o Švici

flag
Skijanje u Švajcarskoj je kombinacija prestiža, tradicije, najmodernije tehnologije, gostoljubivosti i adrenalina. Od legendarne planine Matterhorn, do čuvene stijene Eiger iznad Wengena, bajkovitog Grindelwalda i tradicionalnih ski centara Saas Fee ili Crans Montane.

Dodatnih aktivnosti ima mnogo, od sporta na snegu i drugih snežnih aktivnosti, do odličnih wellness centara, večernjih i noćnih provoda do luksuznih šoping centara. Nemojte se iznenaditi ukoliko automobil morate da ostavite u dolini, jer je u ski centru dozvoljeno kretanje samo vozilima na električni pogon, a pogotovo kada saznate da ta pravila važe od 50-ih i 60-ih godina XX veka!

Druga karakteristika Švajcarske generalno su njeni vozovi. Nevjerovatno razvijena željeznička infrastruktura Vam omogućava da željeznicom dođete do maltene svakog naseljenog mjesta u zemlji, i čak do nekih glečera. Švajcarska svakako nije jeftina destinacija, ali možete se iznenaditi kako neki od vrhunskih ski centara poput Crans Montane, Saas Fee-a ili 4 doline, u nekim terminima mogu imati nevjerovatno dobre cijene.
Skijanje u Švajcarskoj je kombinacija prestiža, tradicije, najmodernije tehnologije, gostoljubivosti i adrenalina. Od legendarne planine Matterhorn, do čuvene stene Eiger iznad Wengena, bajkovitog Grindelwalda i tradicionalnih ski centara Saas Fee ili Crans Montane.
Dodatnih aktivnosti ima mnogo, od sporta na snijegu i drugih snježnih aktivnosti, do odličnih wellness centara, večernjih i noćnih provoda do luksuznih šoping centara. Nemojte se iznenaditi ukoliko automobil morate da ostavite u dolini, jer je u ski centru dozvoljeno kretanje samo vozilima na električni pogon, a pogotovo kada saznate da ta pravila važe od 50-ih i 60-ih godina XX vijeka!
Druga karakteristika Švajcarske generalno su njeni vozovi. Nevjerovatno razvijena železnička infrastruktura Vam omogućava da željeznicom dođete do maltene svakog naseljenog mjesta u zemlji, i čak do nekih glečera. Švajcarska svakako nije jeftina destinacija, ali možete se iznenaditi kako neki od vrhunskih ski centara poput Crans Montane, Saas Fee-a ili 4 doline, u nekim terminima mogu imati nevjerovatno dobre cijene.

U BROJEVIMA:

Aktivna skijališta: 50
Najviše skijalište: 2.292m
Najveća visinska razlika: 1.231 m
TOP 3 SNOW/FUN PARKA

Samnaun/Ischgl
Flims/Laax/Falera
Zermatt
loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2018 Skifun d.o.o.. Sva prava zadržana.