+387 51 491 377
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

GDPR
Poštovani,
 
čuvanje i upravljanje vašim i našim ličnim podacima je od ključnog značaja za međusobno povjerenje. Kako su nam sigurnost i povjerenje na prvom mjestu i kako želimo da nastavimo sa promocijom najboljih ponuda aranžmana za skijanje i svih drugih tipova putovanja, molimo Vas da upišete i potvrdite saglasnost o čuvanju ličnih podataka.
 
Kompanija SKIFUN DOO je „rukovalac podataka“ koje prikupljamo, odnosno subjekat koji određuje svrhu i način na koji se obrađuju lični podaci.
 
Rukovodilac podataka će sa svim podacima raspolagati i obrađivati ih u skladu da namjenom zbog kojih ih i posjeduje. Ukoliko bude nastala potreba da se podaci obrađuju za druge namjene, rukovodilac podataka se obavezuje da će o istom obavjestiti vlasnika podataka i zatražiti saglasnost.
 

Subscribe to our mailing list

* indicates required
Ovim vas obaveštavamo i da u bilo kom trenutku možete zahtevati: izmenu, brisanje ili promenu namene korišćenja vaših ličnih podataka. Ukoliko želite da nas kontaktirate u vezi sa vašim ličnim podacima ili ovom Politikom, molimo da koristite ispod navedene kontakt podatke: Poslovno ime: SKIFUN DOO BANJA LUKA Adresa: Dr. Mladena Stojanovića 43, Banja Luka Broj telefona: + 387 51 491 377 e-mail: rezervacije@skifun.ba Unapred vas se iskreno zahvaljujemo na saradnji. Vaš Skifun tim
Copyright © 2018 Skifun d.o.o.. Sva prava zadržana.