+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Sve o
bus prevozima
Prednost organizovanog prevoza autobusom je ne samo u sigurnosti i ceni, već i u načinu putovanja. Putovanje je uzbudljivo već samo po sebi a ako još imate vremena i za posmatranje okoline, čitanje knjige ili opuštenu zabavu sa prijateljima, onda možemo reći putovanje autobusom može biti pun pogodak.
Vožnja je takođe prilika za razgovor sa stručnim SKIFUN vodičima, koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja. Svi SKIFUN pratioci su iskusni skijaši i poznavaoci francuskih skijališta. Sigurni smo da će svi saveti – u autobusu ili na destinaciji – uvek dobro doći.
Trošak povratnog prevoza (gorivo, putarine, tuneli) sopstvenim vozilom do francuskih skijališta iznosi oko 550-600€.

Pri tom ne smemo zaboraviti, da većina francuskih skijališta naplaćuje parking (od 70 do 100 € nedeljno), iako Vam automobil zapravo u samom mestu ne treba, jer su apartmani u neposrednoj blizini skijališta. Ako tome još dodamo i moguće probleme s sopstvenim automobilom i prtljag, odgovor zašto putovati autobusom, je sam po sebi razumljiv.
Trošak SKIFUN Express prevoza sa svim uključenim putarinama iznosi 95 ili najviše 99 EUR po osobi! Optimalne autobuske prevoze organizujemo na temelju 10 godišnjeg iskustva.
Polazak iz Srbije je organizovan sa jednog ulaznog mesta u Beogradu dok je, uz doplatu, moguće organizovati transfer iz Novog Sada. Za veće grupe, mesto polaska se organizuje prema dogovoru. Polazak iz Beograda predviđen je petkom (jedan dan pre početka aranžmana) nakon 14h a do skijališta, u zavisnosti od više faktora, stiže se u subotu posle 16h - to je i optimalno vreme za ulazak u apartmane .

Sa destinacije se kreće u subotu ujutru, nakon čega se staje u šoping u outlet centre Francuske, Italije (za većinu skijališta i termina - a to je posebno napomenuto u programima putovanja). Dolazak u Srbiju predviđen je u nedelju u prepodnevnim časovima.

IZABERI SVOJ NAJBOJI PAKET SA AUTOBUSKIM PREVOZOM. 
 
PROGRAM PUTOVANJA ZA BUS PREVOZ
 
LES 2 ALPES - program putovanja 06-15.03.2020.
1. dan – PETAK: Sastanak putnika u 15:30 h na parkingu ispred hipermarketa Roda, na autoputu za Zagreb, kod benzinske pumpe Zmaj. Polazak busa odmah nakon pakovanja stvari u bus. Molimo putnike da dođu tačno u dogovoreno vreme, jer se stvari u busu pakuju prema mestu izlazaka u ski centru. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.
2. dan – SUBOTA: Vožnja kroz Italiju sa usputnim zadržavanjima radi pauza. Šoping namirnica obavlja se u mestu Briancon, između 11h i 13h, a u trajanju od jedan sat. Predviđeni dolazak u ski centar Les 2 Alpes je između 15h i 17h. Preuzimanje skipasova i ključeva od apartmana (nakon plaćanja depozita i lokalnih taksi, kao i drugih obaveznih i neobaveznih doplata). Molimo putnike da pročitaju svoje obaveze na vaučerima. Ulazak u studia/apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
3-8. dan – NEDELJA - PETAK: Svi putnici koji nisu preuzeli skipas prilikom dolaska, mogu to učiniti u agenciji Les2Alpes Voyages, ujutru između 8:30h i 9h. Celodnevno skijanje. Šest dana skijanja i boravak u studiima/apartmanima na bazi uplaćenih usluga. U toku boravka organizuje se izlet za skijalište Alpe D huez. Sve info daje vodič u putu, tokom putovanja u subotu.
9. dan – SUBOTA: Napuštanje studia/apartmana do 9h. Povratak za Srbiju. Pauza za šoping u outlet centru Vicolungo, kod Milana, u trajanju od 3h. Nastavak putovanja, noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku, sa usputnim zadržavanjima radi pauza i prelaska granica.
10. dan – NEDELJA: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.
Predviđena ruta putovanja: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Milano - Torino - prelaz Montgenevre - Briancon - Les 2 Alpes. Ukupna kilometraža: 1.320km
Bus info: Busevi su obeleženi Skifun tablama: LES 2 ALPES + broj busa. Raspored sedenja u busu se pravi prema datumu kada su putnici rezervisali skijanje. Prednost imaju: deca i starija gospoda.
NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promene satnica usled vremenskih neprilika, gužvi na granicama, saobraćajnih nezgoda i drugih okolnosti.
 
SERRE SHEVALIER - program putovanja  06-15.03.2020.
1. dan – PETAK: Sastanak putnika u Beogradu u 15:30 h na parkingu ispred hipermarketa Roda, na autoputu za Zagreb, kod benzinske pumpe Zmaj. Polazak busa odmah nakon pakovanja. Molimo putnike da dođu u tačno dogovoreno vreme jer se stvari u busu pakuju prema mestu izlazaka u ski centru. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.
2. dan – SUBOTA: Vožnja kroz Italiju sa usputnim zadržavanjima radi pauza. Šoping namirnica u mestu Briancon (Serre Chevalier), između 11h i 13h u trajanju od jednog sata. Preuzimanje skipasova i ključeva od apartmana (nakon plaćanja depozita, lokalnih taksi i drugih obaveznih i neobaveznih doplata). Molimo putnike da pročitaju svoje obaveze na vaučerima. Ulazak u studia/apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
3-8. dan – NEDELJA - PETAK: Ujutru između 8:30h i 9:00h preuzimanje skipasova, za one koji to nisu učinili po dolasku i celodnevno skijanje.Šest dana skijanja i boravak u studiima/apartmanima na bazi uplaćenih usluga. U toku boravka potencijalno postoji mogućnost za organizovanje izleta u skijalište Sestriere. Sve info i prijave od vodiča, u busu, tokom puta.
9. dan – SUBOTA: Napuštanje studia/apartmana do 9h. Povratak za Srbiju. Pauza za šoping u outlet centru Vicolungo, kod Milana, u trajanju od 3h. Nastavak putovanja, noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku, sa usputnim zadržavanjima radi pauza i prelaska granica.
10. dan – NEDELJA: Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima.
Predviđena ruta putovanja: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Milano - Torino - prelaz Montgenevre - Briancon – Serre Shevalier. Ukupna kilometraža: 1.259km
Bus info: Busevi su obeleženi Skifun tablama: SERRE SHEVALIER + broj busa. Raspored sedenja u busu se pravi prema datumu kada su putnici rezervisali skijanje. Prednost imaju: deca i starija gospoda.
NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promene satnica usled vremenskih neprilika, gužvi na granicama, saobraćajnih nezgoda i drugih okolnosti.
 
VALMEINIER - program putovanja 06-15.03.2020.
1. dan – PETAK: Sastanak putnika u Beogradu u 15:30 h na parkingu ispred hipermarketa Roda, na autoputu za Zagreb, kod benzinske pumpe Zmaj. Polazak busa odmah nakon pakovanja. Molimo putnike da dođu u naznačeno vreme, jer se stavari u busu pakuju prema mestu izlazaka u ski centru. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.
2. dan – SUBOTA: Vožnja kroz Italiju sa usputnim zadržavanjima radi pauza. Šoping namirnica u nekom od mesta u Francuskoj (Modane ili Saint Michel-de-Maurienne) između 12h i 14h, a u trajanju od jednog sata. Predviđeni dolazak u ski centar Valmeinier je između 14h i 16h. Preuzimanje ključeva na recepcijama nakon plaćanja depozita, lokalnih taksi i drugih obaveznih I neobaveznih doplata. Molimo putnike da pročitaju svoje obaveze na vaučerima. Ulazak u studia/apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
3-8. dan – NEDELJA - PETAK: Prvog dana ujutru između 8:30h i 9h preuzimanje skipasova od vodiča i celodnevno skijanje. Šest dana skijanja i boravak u studiima/apartmanima na bazi uplaćenih usluga.
9. dan - SUBOTA: Napuštanje studia/apartmana do 9h . Povratak za Srbiju. Pauza za šoping u outlet centru Vicolungo, kod Milana, u trajanju od 3h. Nastavak putovanja, noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku, sa usputnim zadržavanjima radi pauza i prelaska granica.
10. dan – NEDELJA: Dolazak u Beograd, na mesto polaska u jutarnjim časovima. Kraj usluga.
Predviđena ruta putovanja: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Milano - tunel Frejus – Valmeinier. Ukupna kilometraža: 1.285km
Bus info: Busevi su obeleženi Skifun tablama: VALMEINIER + broj busa. Raspored sedenja u busu se pravi prema datumu kada su putnici rezervisali skijanje. Prednost imaju: deca i starija gospoda.
NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promene satnica usled vremenskih neprilika, gužvi na granicama, saobraćajnih nezgoda i drugih okolnosti.
 

TIGNES – program putovanja 06-15.-03.2020.
1. dan – PETAK: Sastanak putnika u Beogradu u 15:30 h na parkingu ispred hipermarketa RODA, na autoputu za Zagreb, kod benzinske pumpe ZMAJ. Polazak busa je odmah nakon pakovanja. Molimo putnike da dođu u naznačeno vreme jer se stvari u busu pakuju prema mestu izlazaka u ski centru. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.
2. dan – SUBOTA: Vožnja kroz Italiju sa usputnim zadržavanjima radi pauza. Šoping namirnica u nekom od mesta u francuskoj (Modane, Saint Michel-de-Maurienne ili Albertville), po dolasku u njih, između 11h i 14h, a u trajanju od dva sata. Predviđeni dolazak u ski centar Tignes je između 16h i 18h. Preuzimanje ključeva na recepcijama (nakon plaćanja depozita, lokalnih taksi I ostalih obaveznih I neobaveznih doplata). Molimo putnike da pročitaju svoje obaveze na vaučerima. Ulazak u studia/apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
3-8. dan – NEDELJA - PETAK: Prvog dana ujutru između 8:30h i 9h preuzimanje skipasova i celodnevno skijanje. Šest dana skijanja i boravak u studiima/apartmanima na bazi uplaćenih usluga.
9. dan - SUBOTA: Napuštanje studia/apartmana do 9h. Povratak za Srbiju. Pauza za šoping u outlet centru Vicolungo, kod Milana, u trajanju od 3h. Nastavak putovanja, noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku, sa usputnim zadržavanjima radi pauza i prelaska granica.
10. dan – NEDELJA: Dolazak u Beograd, na mesto polaska u jutarnjim satima.
Predviđena ruta putovanja: Beograd - Zagreb - Ljubljana - Milano - tunel Frejus - Albertville – Tignes. Ukupna kilometraža: 1.430km
Bus info: Busevi su obeleženi Skifun tablama: TIGNES + broj busa. Raspored sedenja u busu se pravi prema datumu kada su putnici rezervisali skijanje. Prednost imaju: deca i starija gospoda.
NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promene satnica usled vremenskih neprilika, gužvi na granicama, saobraćajnih nezgoda i drugih okolnosti.
 
 
Vaš SKIFUN tim!
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.