+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Sve o
bus prevozima
Prednost organizovanog prevoza autobusom je ne samo u sigurnosti i ceni, već i u načinu putovanja. Putovanje je uzbudljivo već samo po sebi a ako još imate vremena i za posmatranje okoline, čitanje knjige ili opuštenu zabavu sa prijateljima, onda možemo reći putovanje autobusom može biti pun pogodak.
Vožnja je takođe prilika za razgovor sa stručnim SKIFUN vodičima, koji će odgovoriti na sva Vaša pitanja. Svi SKIFUN pratioci su iskusni skijaši i poznavaoci francuskih skijališta. Sigurni smo da će svi saveti – u autobusu ili na destinaciji – uvek dobro doći.
Trošak povratnog prevoza (gorivo, putarine, tuneli) sopstvenim vozilom do francuskih skijališta iznosi oko 550-600€.

Pri tom ne smemo zaboraviti, da većina francuskih skijališta naplaćuje parking (od 70 do 100 € nedeljno), iako Vam automobil zapravo u samom mestu ne treba, jer su apartmani u neposrednoj blizini skijališta. Ako tome još dodamo i moguće probleme s sopstvenim automobilom i prtljag, odgovor zašto putovati autobusom, je sam po sebi razumljiv.
Trošak SKIFUN Express prevoza sa svim uključenim putarinama iznosi 95 ili najviše 99 EUR po osobi! Optimalne autobuske prevoze organizujemo na temelju 10 godišnjeg iskustva.
Polazak iz Srbije je organizovan sa jednog ulaznog mesta u Beogradu dok je, uz doplatu, moguće organizovati transfer iz Novog Sada. Za veće grupe, mesto polaska se organizuje prema dogovoru. Polazak iz Beograda predviđen je petkom (jedan dan pre početka aranžmana) nakon 14h a do skijališta, u zavisnosti od više faktora, stiže se u subotu posle 16h - to je i optimalno vreme za ulazak u apartmane .

Sa destinacije se kreće u subotu ujutru, nakon čega se staje u šoping u outlet centre Francuske, Italije (za većinu skijališta i termina - a to je posebno napomenuto u programima putovanja). Dolazak u Srbiju predviđen je u nedelju u prepodnevnim časovima.
IZABERI SVOJ NAJBOJI PAKET SA AUTOBUSKIM PREVOZOM. 

PROGRAMI PUTOVANJA BUS prevozom
JAHORINA
1. dan – ČETVRTAK 10.12.2020 (noć između srede i četvrtka):
Sastanak u 00h30 iz Beograda sa parkinga na Novom Beogradu, ispred RODA hipermarketa, na autoputu Beograd Zagreb u blizini pumpe Zmaj i McDonaldsa.
Hipermarket radi 7 dana u nedelji, od 7 do 22h i ima obezbeđene toalete i nastrešnicu u slučaju kiše ili snega. U blizini se nalazi pumpa Zmaj u kojoj radi prodavnica i McDonalds koji je otvoren celu noć.
Polazak autobusa nakon pakovanja stvari. Molimo sve putnike da dođu u 00.30h kako bi pravilno spakovali autobus prema izlascima na Jahorinu i kako bi bez zastoja krenuli na put.
Noćna vožnja preko Sremske Mitrovice, Loznice, Zvornika i Palea sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.

2.dan – ČETVRTAK 10.12.2020: 
Dolazak oko 8 ujutro na Jahorinu, smeštaj u sobe i apartmane, presvlačenje i odlazak na skijanje, za sve putnike koji su kupili skipas za 4 dana skijanja, a putnici koji su kupili skipas za 3 dana skijanja mogu kupiti jednodnevni skipas, jer skipas koji je kupljen u paketu važi za dane petak, subota, nedelja. Kupovinu skipasa organizovaće vodič, tako što će sakupiti novac u busu tokom puta i kupiti skipasove u ime cele grupe za taj dan na licu mesta, dok se grupa smešta i presvlači. U poslepodnevnim časovima, odmor. Program u organizaciji OC Jahorina. Noćenje.

3.dan – PETAK 11.12.2020: 
Celodnevno skijanje. Program u organizaciji OC Jahorina. Noćenje.

4. dan – SUBOTA 12.12.2020: 
Celodnevno skijanje. Program u organizaciji OC Jahorina. Noćenje.
5. dan – NEDELJA 13.12.2020: 
Celodnevno skijanje. Povratak u hotel do 16h, presvlačenje, odjavljivanje do 17h i pakovanje stvari u bus i polazak za Beograd 17.30-18h. Noćna vožnja. Dolazak u Beograd očekivan je oko 1 ujutro. Kraj programa.
 
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.