Laax
+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Laax

Početna strana  >  svajcarska  >  Laax
Smeštaja
18 Smeštaja
Staza
224km Staza
do
1020m do 3018m

LaaxKada spominjemo Laax, prvo pomislimo na sneg, široke padine, prelepe panorame, glečer Vorab, modernu arhitekturu, najveći half-pipe na svetu i tri snow parka ... ukratko, odlično skijalište. To je zaista slučaj, jer su oni već dugi niz godina na vrhu skala različitih međunarodnih procena, posebno u pogledu staza, organizacije događaja i društvenog života, smeštaja i ugostiteljske ponude, te ljubaznosti i profesionalnosti osoblje. To su postigli jednostavno - povezivanjem.

Do 1997. godine, Weisse Arena Gruppe, koja je upravljala celim planinskim centrom, povezivala je hotele, restorane, žičare, turističku kancelariju i druge pružaoce usluga i podsticala ih da rade zajedno na jednom glavnom cilju: gosti. Zvuči lako, ali slični pokušaji su na mnogim mestima propali, a u Laaxu su uspeli. Svi konobari, recepcionari, žičničari i animatori žive filozofiju Laaxa.

Nekadašnja Palata Riders sagrađena je 2001. godine kao prvi dizajnirani hotel u Alpima. Oduvek je bio usmeren na skijaše i mlade ljude. To je slučaj i od njegovog renoviranja u hotelu Riders (2017), koji se fokusira na elegantan minimalizam i održivi razvoj umesto na zabave - hvaleći se, na primer, prvim vegetarijanskim restoranom u Laaxu, gde koriste Kitro automatizovani postupak upravljanja otpadom za životnu sredinu.
Pored hotela Riders Palace, 2010. godine izgradjena je prva Evropska dvorana za Freestyle, a renovirana je 2019. godine. Ovde možete isprobati skokove i druge trikove.U mestu se nalazi:


1 Spa centar:
Radno vreme spa centra nalazi se na recepciji.
1 Bar/pub
Radno vreme proverite na recepciji objekta.
1 Restoran
Radno vreme restorana proverite na recepciji objekta.
1 Piljarnica
1 Pekara
1 Turist biro
1 Banka/bankomat
1 Prodavnica suvenira
1 Policijska stanica
Polizeiposten Flims, +41 81 257 74 80
1 Pošta
1 Doktor
1 Zubar
1 Apoteka
1 Bioskop
Hideaway Boutique Cinema Flims
1 Muzej

Dodatna ponuda:


1 Skvoš
Fitness & Squash arena Alva Laax
1 Sportski centar
Prau la Selva sports centre Flims Waldhaus
1 Klizalište
1 Krpljanje
1 Ski turing
1 Noćni klub / diskoteka

loading ...
  • 1
  • Rezultati

Rezultati

loading ...
Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.