+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Ski Safari Tirol

Početna strana  >  ski-safari  >  Lienz
Staza
37km Staza
loading ...

programGrad Lienz ima odličnu lokaciju za skijaše i leži na drevnim temeljima. Prvobitno su ga naseljavali Rimljani a potom su goriški grofovi tu izgradili zamak Bruck. Ostaci zidina su se očuvali i do danas u pojedinim delovima grada. Smešten u planinskom amfiteatru, s italijanskim šmekom, Lienz je postao pravi alpski turistički centar. Od hotela sa 5* preko apartmanskog smeštaja do planinskih kampova svaki turista može naći smeštaj po svom ukusu. Skipas vam pored skijanja na skijalištu Lienz omogućava skijanje na području Matrei-Kals, St. Jakob, Sillian Hochpustertal, Kartitsch, Obertilliach,
Mölltaler Gletscher i Ankogel
, sa ukupno 398 kilometara staza.

PROGRAM PUTOVANJA BUS prevozom:
1. dan – SREDA: polazak autobusa u 20.30h iz Beograda sa parkinga na Novom Beogradu, sastanak u 20h na parkingu ispred RODA marketa, na autoputu Beograd Zagreb u blizini pumpe Zmaj i McDonaldsa. Prodavnica radi od 7-22h sedam dana u nedelji, ima obezbeđene toalete i nadstrešnice u slučaju kiše ili snega. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.
2.dan – ČETVRTAK : dolazak oko 8 ujutro u hotel Lavanterhof 3* u Lienzu, smeštaj u sobe, presvlačenje i odlazak na skijanje u Lienzer Dolomite, koji se nalaze nadomak hotela. Organizovan povratak busom u hotel u poslepodnevnim časovima, odmor. Večera. Noćenje.
3.dan – PETAK : nakon doručka, odlazak našim autobusom na Molltaler glečer na celodnevno skijanje. Od hotela do početne stanice potrebno je 45 min vožnje. Organizovan povratak busom u poslepodnevnim časovima. Večera. Noćenje.
4. dan – SUBOTA: nakon doručka, odlazak našim autobusom na skijalište Kals Matrei na celodnevno skijanje. Od hotela do početne stanice potrebno je pola sata vožnje. Organizovan povratak busom u poslepodnevnim časovima. Večera. Noćenje.
5. dan – NEDELJA: nakon doručka, odlazak našim
autobusom do Sillian Hochpuseral skijališta na celodnevno skijanje. Od hotela do početne žice potrebno je 20min vožnje. Povratak u hotel u 16h, presvlačenje, pakovanje stvari i polazak za Beograd oko 18h. Noćna vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku. Dolazak u Beograd očekivan je oko 6 ujutro. Kraj programa.

Ski Safari Tirol u kratkim crtama: 

Smeštaj u hotelu sa polupansionom
Skipas koji važi na skijalištima: Matrei-Kals, St. Jakob, Sillian Hochpustertal, Kartitsch, Obertilliach, Mölltaler Gletscher i Ankogel

Organizovan bus prevoz iz Beograda
skijate gde je najbolje vreme
 

 
 


GalerijaSmeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.