+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Ski safari Cervinia - San Bernardo - Cormayer

Početna strana  >  ski-safari  >  La-Thuile
Staza
160km Staza
loading ...

programMesto La Thuile važi za mirnije i porodično skijalište. Čine ga dva dela - noviji i stariji, a povezani su besplatnim ski busom. Noviji deo je izgrađen za potrebe turizma i većina smeštajnih jedinica je na stazi, dok je stari deo zadržao tradicionalni duh.

Većina zahtevnih staza nalazi se na italijanskom delu skijališta, dok je La Rosiere više za početnike i rekreativne skijaše.

Staze i deo skijališta koji povezuje dve strane, Col du Petit Saint Bernard (2.155 m) pruža predivne poglede na planinske masive u okolini: Mont Blanc, Ruitor glečer, Monte Rosa i Matterhorn.

PROGRAM PUTOVANJA ZA BUS prevoz:
1. dan - PETAK: polazak autobusa u 20h iz Beograda sa parkinga na Novom Beogradu (tačna lokacija biće naknadno objavljena). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.
2.dan - SUBOTA: Vožnja kroz Italiju. U prepodnevnim časovima organizovan šoping namirnica u hipermarketu. Dolazak u mesto La Thuille i ulazak u sobe/apartmane nakon 16h. Noćenje.
3.dan - NEDELJA: Prvi dan podela skipasova i celodnevno skijanje u La Thuille i La Rosieru, jedinom skijalištu koji povezuje Italju i Francusku. Povratak u apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
4.dan – PONEDELJAK: Skijanje u skijalištima La Thuille (Italija) i La Rosiere (Francuska). Povratak u apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
5.dan – UTORAK: Organizovan odlazak busom na celodnevno skijanje u Cervini (Zermatt nije uključen u cenu skipasa, samo Cervinia). Povratak u večernjim časovima u La Thuille. Slobodno vreme. Noćenje.
6.dan - SREDA: Skijanje u skijalištima La Thuille (Italija) i La Rosiere (Francuska). Povratak u apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
7.dan – ČETVRTAK: Organizovan odlazak na skijanje u Cormayer. Skipas je uključen u cenu postojećeg skipasa, nema dodatnih plaćanja. Povratak u večernjim časovima u La Thuille. Slobodno vreme. Noćenje.
8.dan – PETAK: Skijanje u skijalištima La Thuille (Italija) i La Rosiere (Francuska). Povratak u apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
9. dan - SUBOTA: Napuštanje apartmana do 10:00h. Povratak za Srbiju i pauza za šoping u outlet centru u Italiji. Dolazak u Beograd, na mesto polaska u nedelju u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

Bus prevoznik: Barbados. Busevi su obeleženi tablama: Ski Safari La Thuille-Cervinia-Cormayer + broj busa. Raspored sedenja u busu, pravi se prema datumu kada su putnici rezervisali skijanje. Prednost imaju:deca i starija gospoda.
NAPOMENA: autobuski prevoz garantujemo bez obzira na broj prijavljenih putnika.

U kratkim crtama 

odlični apartmani blizu staza i gondole
skijanje u dve zemlje: Francuska i Italija

mogućnost 2 dana skijanja u drugim ski centrima doline Aosta
odlično pripremljene staze
 

 
 

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.