+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Ski Safari


LA THUILE
Termin: 7.3.2020-14.3.202.

Već od 498€ /osobi

Cervinia - San Bernardo - Cormayer

loading ...

programLa Thuile je mesto koje se nalazi u Italiji, dolini Aoste, neposredno pred tunelom Mont Blanc, granicom Italije i Francuske.
Sam gradić odiše italijanskim šmekom, prijatnim domaćinima i turistima iz celog sveta, od kojih je većina iz Kanade. Mnoštvo kafića i restorana, o čijem kvalitetu espresa, bombardina i kuhinje ne treba posebno da pišemo ali želimo da istaknemo prihvatljive i dosta niže cene u odnosu na okolnu Francusku.
Od 1985 godine istoimeno italijansko skijalište La Thuile povezano je sa francuskim skijalištem La Rosiere i tako zajedno čine ski regiju Espace San Bernardo od 160km povezanih staza na visini od 1176m do 2641m.

Ističemo naše najlepše utiske sa ovog skijališta:
predivan krajolik koji se pruža na planinske masive i glečere: Mont Blanc, Grande Motte – Val Disere, Monte Rosu i Matterhorn.
odlično pripremljene staze, po kojima su Italijanska skijališta već dobro poznata a od kojih su većina crvene i crne u Italijanskom delu a plave i crvene u Francuskom delu
odličan offpiste na 2.000m nv, između La Thuille-a i La Rosiere-a

Već par sezona skijališta u Aosti imaju dogovor o besplatnom skijanju u svojim skijalištima koja nisu povezana. U toj grupi su: La Thuille, Monterosa, Cervinia i Cormayer.
Iz razloga velike uštede i prilike da skijamo u više ski centara po jednoj ceni organizovali smo program Ski Safari, koji će Vam omogućiti da boravite u La Thuille-u, jer ima najbolji odnos cene i kvaliteta a da pritom skijate 4 dana u La Thuille-u i La Rosireru (Italijansko Francuskoj skijaškoj regiji San Bernardo o kojoj smo gore pisali) + 1 dan čuvenoj Cervini sa prelepim Matterhorn glečerom i 1 dan u obližnjem Cormayer-u koji je iako najmanje skijalište od svih pomenutih, pravi dragulj ove regije.


PROGRAM PUTOVANJA ZA BUS prevoz:
1. dan - PETAK: polazak autobusa u 20h iz Beograda sa parkinga na Novom Beogradu (tačna lokacija biće naknadno objavljena). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.
2.dan - SUBOTA: Vožnja kroz Italiju. U prepodnevnim časovima organizovan šoping namirnica u hipermarketu. Dolazak u mesto La Thuille i ulazak u sobe/apartmane nakon 16h. Noćenje.
3.dan - NEDELJA: Prvi dan podela skipasova i celodnevno skijanje u La Thuille i La Rosieru, jedinom skijalištu koji povezuje Italju i Francusku. Povratak u apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
4.dan – PONEDELJAK: Skijanje u skijalištima La Thuille (Italija) i La Rosiere (Francuska). Povratak u apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
5.dan – UTORAK: Organizovan odlazak busom na celodnevno skijanje u Cervini (Zermatt nije uključen u cenu skipasa, samo Cervinia). Povratak u večernjim časovima u La Thuille. Slobodno vreme. Noćenje.
6.dan - SREDA: Skijanje u skijalištima La Thuille (Italija) i La Rosiere (Francuska). Povratak u apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
7.dan – ČETVRTAK: Organizovan odlazak na skijanje u Cormayer. Skipas je uključen u cenu postojećeg skipasa, nema dodatnih plaćanja. Povratak u večernjim časovima u La Thuille. Slobodno vreme. Noćenje.
8.dan – PETAK: Skijanje u skijalištima La Thuille (Italija) i La Rosiere (Francuska). Povratak u apartmane. Slobodno vreme. Noćenje.
9. dan - SUBOTA: Napuštanje apartmana do 10:00h. Povratak za Srbiju i pauza za šoping u outlet centru u Italiji. Dolazak u Beograd, na mesto polaska u nedelju u ranim jutarnjim satima. Kraj usluga.

Bus prevoznik: Barbados. Busevi su obeleženi tablama: Ski Safari La Thuille-Cervinia-Cormayer + broj busa. Raspored sedenja u busu, pravi se prema datumu kada su putnici rezervisali skijanje. Prednost imaju:deca i starija gospoda.
NAPOMENA: autobuski prevoz garantujemo bez obzira na broj prijavljenih putnika.

Više o skijalištu
Više o mestu

U kratkim crtamaodlični apartmani blizu staza i gondole
skijanje u dve zemlje: Francuska i Italija
mogućnost 2 dana skijanja u drugim ski centrima doline Aosta
odlično pripremljene staze

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.