+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan


Ski Safari Bugarska


Borovets - Bansko
06.-13.03.2021 & 13.-20.03.2021loading ...

programObzirom da su nam uskratili ove sezone ogromna prostranstva zapadno evropskih skijališta u Alpima i Pirinejima odlučili smo da probamo da Vam nadoknadimo propušteno kod komšija, koji ubrzanim koracima pokušavaju da sustignu zapadno evropska skijališta po kvalitetu skijanja, a po cenama i usluzi su daleko bolji, po nas.
• Provedite 4 skijaška dana u Borovetsu i 3 u Banskom za potpuni ugođaj skijanja u Bugarskoj
• Uživajte u odličnim hotelima sa odličnom uslugom i hranom po povoljnim cenama
• Udaljenost između ova dva skijališta je 144km, tako da dvočasovno putovanje u udobnosti našeg autobusa nećete ni osetiti, stižete taman u Bansko na večeru
• Opustite se u hotelskom wellness centru posle skijanja

PROGRAM PUTOVANJA :

1.dan (petak) BEOGRAD - BOROVETS - Sastanak na parkingu ispred hipermarketa Roda na Novom Beogradu, kod Zmaj pumpe, na autoputu Beograd – Zagreb u kasnim večernjim satima (oko 21h). Vožnja kroz Srbiju i Bugarsku sa usputnim zadržavanjima radi pauza i granice.
2.dan (subota) BOROVETS Dolazak u ski centar Borovets u ranim prepodnevnim satima, presvlačenje, preuzimanje skipasova i skijanje. Nakon skijanja čekiranje u hotel, večera. Noćenje.
3.-4. dan (nedelja-ponedeljak) BOROVETS - Boravak u izabranom hotelu u Borovetsu u sobama na bazi polupansiona (doručak-večera) i skijanje za vreme radnog vremena ski centra. Noćenje.
5.dan(utorak) BOROVETS - BANSKO – Nakon doručka odjava iz hotela, pakovanje stvari u autobus, odlazak na staze i 4.dan skijanja u Borovetsu do 15:30. Nakon završetka skijanja presvlačenje i polazak za skijalište Bansko. Vožnja traje oko 2-2,5h po odličnom putu. Dolazak u Bansko, čekiranje u izabrani hotel, večera, noćenje.
6.-8. dan (sreda-petak) BANSKO - Boravak u izabranom hotelu u Banskom u sobama na bazi polupansiona (doručak-večera) i 3 dana skijanja za vreme radnog vremena ski centra. Noćenje.
9. dan (petak/subota) BANSKO - BEOGRAD – naknon doručka, odjavljivanje iz hotela i polazak za Beograd. Dolazak u Beograd u večernjim časovima, u zavisnosti od prelaska granice. Kraj programa

Više o skijalištu
Više o mestu

Cena paketa od 476€ po osobiPAKET ECONOMY

Uključuje smeštaj u sledećim hotelima:
BOROVETS
Aparthotel Flora Residence Daisy 2*
Hotel Bor 3*
Samokov 4*
BANSKO
Evelina Palace 4*
Evergreen aparthotel 4*

CENA PAKETA u oba termina:
HOTEL ECONOMY - 476€ po osobi za odrasle
HOTEL STANDARD - 531€ po osobi za odrasle
HOTEL SUPERIOR - 607€ po osobi za odrasle*Cene paketa važe za maksimalnu popunjenost soba, moguće je kombinovati hotele iz različitih paketa, za takve i druge posebne zahteve obratite nam se!
PAKET STANDARD

Uključuje smeštaj u sledećim hotelima:
BOROVETS
Iglika Palace 4*
Flora Complex 4*
BANSKO
Casa Karina 4*
Belvedere Holiday Club 4*


Cena uključuje: Autobuski prevoz prema programu, 3 noćenja u Borovetsu u izabranom hotelu na bazi polupansiona, 4 noćenja u Banskom u izabranom hotelu na bazi polupansiona, skipas 4 dana Borovets, skipas 3 dana Bansko, uslugu vodiča na putovanju, organizaciju putovanja.

**Za ponude i rezervacije kontaktirajte nas na info@skifun.rs ili 011/655-76-67. Broj mesta je ograničen!

PAKET SUPERIOR

Uključuje smeštaj u sledećim hotelima:
BOROVETS
Festa Winter Palace 5*
BANSKO
Regnum Bansko Aparthotel & Spa 5*
MPM Hotel Sport 4+*Cena ne uključuje: Međunarodno zdravstveno osiguranje sa skijaškim rizikom (moguće ga je obezbediti u agenciji, kompanije DDOR Novi Sad sa pokrićem 30.000€ za 7 dana 15,81€, za 8 dana 18,08€ za odraslu osobu, deca do 18 godina imaju 50% popusta), individualne troškove putnika.


***Turistička agencija zadržava pravo izmena u programu, ukoliko su one opravdane vremenskim uslovima, epidemijama i otežavajućim okolnostima u putu.

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.