+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Ski opening


LES ORRES
Termin: 14.12. - 21.12.2019

Već od 120 € po osobi

Francuski Ski opening po najboljim cenama!

loading ...

programLes Orres je skijalište sa 100 km staza, koje su primerene svima: početnici i porodice sa decom mogu uživati na nižim stazama, dok će iskusniji skijaši svoj raj naći na vrhu skijališta. Skijalište nudi modernu infrastrukturu sa napravama, koje vas brzo prebace na svaku stranu skijališta. Dostupno je čak 190 snežnih topova, tako da je strah od nedostatka snega potpuno suvišan.

Ovo skijalište nije poznato samo kao jedno od uređenijih, već i kao skijalište sa značajnim brojem free ride staza, koje nudi obilje zabavnih aktivnosti: možete se provozati motornim sankama, Airboardom, sankama - Snake Gliss, klizati na 670m2 velikom klizalištu ili se oprobati u paraglidingu. Atrakcija koju ne smete propustiti je spust sa posebnim sankama po The Orrian Expressu, jedan spust je uključen u cenu skipasa!

Skifunov odličan smeštaj na skijalištu omogućava vam pravi SKI IN/SKI OUT, a osim toga vam je na raspolaganju besplatan unutrašnji bazen i sauna.

Osim što važi kao jedno od cenovno najpristupačnijih Francuskih skijališta, dodatnu uštedu na putu,ostvarujete jer ne prelazite preko tunela Frejus i ne plaćate tunelarinu.

Više o skijalištu
Više o mestu
Video

POSEBNE POGODNOSTINAJBOLJI FRANCUSKI SKI OPENING:

7-dnevni najem apartmana v Le Parc des Airelles 3*
Lokacija na skijalištu - Ski-in / Ski-out
Besplatna upotreba unutrašnjeg bazena i saune
6-dnevni skipas za 100 km skijaških staza

Sve to za NEVEROVATNIH: 120€ /po osobi!
DODATNI POPUSTI:

Čak 103€ popusta na skipasu!
Bez plaćanja putarine u tunelu - ne prolazi se kroz tunel Frejus

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.