+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Proleće na snegu


SERRE CHEVALIER
Termin: 7.3. - 14.3.2020


Bestseller! Serre Chevalier je uvek dobar izbor!

loading ...

programSkijanje na proleće donosi, između ostalog, niže cene i manje gužve, jer je glavna skijaška sezona gotova. Duži dani su obeleženi nižim temperaturama i sa više sunca, što omogućava znatno više aktivnosti na skijaškoj stazi i izvan nje.

Usred nacionalnog parka Les Ecrins nalazi se skijalište Serre Chevalier , okruženo velelepnim pejzažom vekovnih borova i ariša. Mesto je veoma popularno , jer je od svih francuskih skijališta ponuda skijanja zadovoljava i najzahtevnije skijaše. Ovo nam je takođe zaslužilo titulu našeg bestsellera!

Sve u svemu, skijalište nudi čak 250 km staza i odličan je izbor za one koji žele da skijaju na što većoj udaljenost. Posebnost skijališta su prostori za piknik sa panoramskim terasama na kojima možete da uživate u svežim specijalitetima na žaru na skijaškim stazama . Možete da ih pronađete u oblastima Croik de la Nore, Cucumelle i Villeneuve, gde su besplatni roštilji, električna utičnica i Wi-Fi.

Takođe će Vas razveseliti da ćete uštedeti na putu za Serre Chevalier jer ne prolazite tunel Frejus i na taj način izbegavate plaćanje tunelskih naknada.Imate opciju i autobuskog prevoza , za samo 95 € po osobi.

Više o skijalištu
Više o mestu

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.