+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Proleće na snegu


SCHLADMING
Termin: 19. - 22.3.2020.


Jedno od najvećih i najmodernijih skijališta u Austriji

loading ...

programSkijanje u proleće ima svoje koristi, a obzirom da se glavna skijaška sezona završila - cene smeštaja su niže dok je na stazama gužva manja. Dani su duži, što dovodi do blažih temperatura i veće količine sunca, a za skijaše to znači više aktivnosti na skijaškoj stazi i van nje!

Schladming važi za jedno od najboljih i najmodernijih skijališta u Austriji. Skijalište obuhvata čak četiri planinska područija: Planai, Hauser Kaibling, Hochwurzen i Reiteralm, a najviša tačka nalazi se na čak 2700 metara nadmorske visine.

Skijalište ima jedan od najsavremenijih sistema za pravljenje snega u Evropi, čime nudi vrhunske uslove za skijanje, čak i na početku sezone. Zbog blizine glečera Dachstein skijanje je moguće skoro tokom cele godine. Pored bogate ponude, Schladming (Rohrmoos) je dom i najduže prirodne staze za sankanje u Štajerskoj, dugo čak sedam kilometara.

Nekadašnje malo rudarsko mesto je doživelo preporod nakon početka održavanja Svetskog skijaškog kupa, koji je domaćin svake godine u muškoj konkurenciji.

Više o skijalištu
Više o mestu

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.