+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Proleće na snegu


SAALBACH
Termini: 19. - 22.3.2020. i 26. - 29.3.2020.loading ...

programSkijanje na proleće donosi sve njegove koristi, između ostalog, niže cene i manje gužve na skijaškim stazama jer je glavna sezona skijanja završena. Duži dani obeleženi su blažim temperaturama i sa više sunca, što omogućava znatno više aktivnosti na skijaškoj stazi i van nje.

SAALBACH je jedna od najboljih skijaških destinacija, posebno za skijaše koji su sofisticiraniji u odabiru skijališta, sa svojim obilnim stazama i garancijom snežnog pokrivača . Po prvi put ove sezone moći ćete da isprobate dve nove funkcije:

1) Prva je veza između skijališta u Saalbachu i Zell am See! Nova gondola ZellamseeXpress konačno će povezati Viehhofen i Schmittenhöhe u decembru. Donja stanica gondole povoljno se nalazi u blizini naših apartmana Landal Rehrenberg.

2) Predstavljamo novu jedinstvenu ski kartu Ski Alpin Card koja pokriva 3 skijaška područja: Saalbach, Zell am See i Kaprun! Ukupno, ovo je preko 408 km skijaških staza!

Pored bombastične zabave Apres-Ski po kojoj je Saalbach poznat, na proleće se na skijalištu događa čitav niz drugih događaja! Između 18 i 22.3. 'Održava se Dutchweek Saalbach' - spektakularni festival na kojem se između 20.3 i 5.4 predstavi veliki broj DJ- eve ali postoji i godišnji White Pearl Mountain Days, koji takođe pruža vrhunsku muziku!

Više o skijalištu
Više o mestu

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.