+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Obertauren

Početna strana  >  mart-skijanje  >  Obertauern
Staza
100km Staza
loading ...

programSkijanje na proleće donosi svoje prednosti, između ostalog, cene su smanjene i nije gužva na skijaškim stazama, jer je glavna skijaška sezona prošla. Duži dani, veće temperature, više sunca omogućavaju više aktivnosti na skijalištima i van njih. Imate li onda bilo kakav razlog da neskijate u martu Obertaurnu?

Važno: u Obertaurnu smo dobili VRHUNSKE POPUSTE u prolećnim terminima, koji iznose čak 40€ na dan!!!!

Obertauern ili činija za sneg, kako meštani iz ljubavi zovu ovo skijalište, najviša prosečna visina u Austriji, što znači da i ono ima najsigurniji sneg, što pokazuje studija čuvenog istraživača zimskih sportova Güntherja Aignerja. Prosečna visina snega zadnjih 30 godina je bila neverovatnih 264 cm interesantno je da se sneg u Obertauernuu zadnjih 108 godina nije promenio kao što je utvrđeno i u studiji Snežna garancija dakle, to nije samo zbog oglašavanja već činjenice podržane istraživanjem. Zbog veličanstvene geografske pozicije u kojoj se severne i južne vazdušne mase susreću, sneg je moguć od kraja novembra, iako Obertauern nema glečer.

Zanimljivost za sve ljubitelje benda Bitlsi: Da li ste znali, da su bili u Obertauernu, Bitlsi su snimili svoje veličanstvene scene na snegu, za film Help!? Nakon ovog događaja, celi svet je želeo da skija u Obertauernu! I danas možete naći dokaze da su bili tamo...

ukratko 
Skipass
Smeštaj u udobnom apartmanu
Garantovan snežni pokrivač!
Proveren smeštaj 4*
 

 
 

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.