+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Proleće na snegu


KREISCHBERG
Termini: 19.3. - 22.3.2020 i 26.3. - 29.3.2020


Najbolje skijalište za porodice

loading ...

programPrednosti prolećnog skijanja su višestruke, prvenstveno su to snižene cene i manje gužve na skijalištima. Duži, sunčaniji dani i više temperature omogućuju više aktivnosti kako na skijalištu, tako i izvan njega.

Kreischberg je sa svojih 40 km vrhunski uređenih staza popularno skijalište među porodicama. Staze su izuzetno široke, a skijalište nudi čitav niz dečjih aktivnosti kao što su spust niz cevi, park dinosaura, zemlja Kremenčkovih i posebno odvojeni deo skijališta rezervisan za decu - pravi skijaški raj za najmlađe!

Skijalište je od Beograda udaljeno 700 kilometara, a ukoliko upravo ovde odlučite provesti porodični odmor, savetujemo da odaberete mart kad imamo porodičnu akciju gde deca do 15 godina skijaju besplatno (uslov je kupovina najmanje jednog dvodnevnog ili višednevnog skipassa za odrasle).

Kreischberg, naravno, nije isključivo za porodice..nedavno je ovo skijalište postalo popularno i među freestyle skijašima, a brojni snow parkovi, veleslalomska staza, brza staza i Tubing Arena nude mnogo zabave i odraslima.

Više o skijalištu
Više o mestu

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.