+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Folgarida

Početna strana  >  mart-skijanje  >  Folgarida
Staza
62km Staza
loading ...

programMartovsko skijanje ima posebne čari - dani su duži, ima više sunca a i dalje puno snega, cene su niže a gužve na skijalištima manje jer su školski raspusti završeni. Na vama je samo da izaberete skijalište i uživanje može da počne!

Skijanje u Folgaridi je jedan od najboljih izbora za porodični odmor, jer skijalište sa svojom strukturom predstavlja odlično skijalište za mlađe i starije ljubitelje skijanja. Skijalište ima 36 staza ukupne dužine 62 km. Trećina staza savršena je za mlade porodice, dok oni zahtevniji skijaši imaju 10 km crno-belih padina adrenalina. Pored toga, uređena je i nova crna staza Little Grizzly, koja nudi do 70% nagiba na 810 m nadmorske visine. Od manje Folgaride i veće Marilleve čak dvadesetpet žičara vode na vrh Monte Vigo (2.179 m.n.m.).

Snežnih događaja, Folgarida uvek ima. Na stazi Casina možete voziti slalom, a na Marillevoi nalaze se dve web kamere, preko kojih prijatelji mogu da vas gledaju od kuće kako skijate. Borderi i free stileri vole padine Marilleve, koja ima i moderni snežni park. Tu je i večernje skijanje pod reflektorima, a kada se zabava završi na skijalištu seli se u skijaške barove i restorane.


ukratko 
Smeštaj direktno uz skijalište
Provereni apartmani 3*
Skipass za 62 km staza
Skijanje po povoljnoj ceni
 

 
 


GalerijaSmeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.