+381 11 655 76 67
PrijavaZaboravili ste lozinku
NOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Bus paket Monterosa
Italija

Početna strana  >  bus-prevoz  >  Monterosa
Staza
180km Staza
Broj odraslih osoba: Broj dece:
 
Godine
Izaberi skipas
Bus prevoz
Škola skijanja
1.

programNaspram središta Dolomita, nedaleko od Zermatta i Cervinie, u prelepoj dolini Aoste, nalazi se skijaški dragulj Monterosa. Sastoji se od četiri doline i ima 200 kilometara odlično uređenih i povezanih staza. Poznat je po glamuru ali prvenstveno po padinama i neverovatnom *powderu*. Monterosa je sa pravom jedna od najboljih destinacija na svetu za *freeride* i turno skijanje. Poznat je i po najdužem Heli-skiju. Proteklih par godina priča se i radi na projektu da se Monterosa poveže sa Cerviniom i Zermattom i da na taj način uđe u top 5 najvećih na svetu sa 530km povezanih staza. Mi smo ipak, fascinirani ovim krajolikom, odlučili da vas povedemo već ove sezone na vrhunsko uživanje i u to ime *izboksovali* kod partnera jedan promo paket u terminu 20og januara.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan - PETAK - 19.januar: polazak busa u 19h i iz Beograda sa parkinga na Novom Beogradu (tačna lokacija biće naknadno objavljena). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.
2.dan - SUBOTA -20.januar: Vožnja kroz Italiju. U prepodnevnim časovima organizovan šoping namirnica u hipermarketu. Dolazak u mesto Alagna i ulazak u apartmane luksuznog Alagna Freeride Alp kompleksa 4*, nakon 16h. *Welcome drink Dolce Vita Style*. Noćenje.
3.-6. dan: Prvi dan podela skipasova i celodnevno skijanje. Šest dana skijanja i boravak u apartmanima na bazi uplaćenih usluga.
7.dan – PETAK - 26.januar: Poslednjeg dana borava, planirano je napuštanje apartmana do 9h i odlaganje prtljaga u manji broj apartmana, koje smo zakupili, kako bismo se nakon celodnevnog skijanja odmorili i presvukli. Nakon kraćeg odmora, priprema za put i zakuske koju je pripremila ekipa Skifun planiran polazak za Beograd u 21h. Noćna vožnja kroz Italiju.
8.dan – SUBOTA - 27.januar: Dolazak u Ljubljanu, u jutarnjim časovima, na parking BTC kompleksa, gde pravimo dužu pauzu za doručak I šoping. Nastavak putovanja, nakon 3 sata pauze. Planiran dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 21h. Kraj programa.

snow

Bus paket Monterosa ukratko: 
* vrhunski Freeride
* najduži Heliski u Evropi
* Odlična cena paketa sa skipasom
* Luksuzni smeštaj
 

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.