+381 11 655 76 67
PrijavaNOVA REGISTRACIJA

* Podatak nije obavezan
* Podatak nije obavezan

Bus paket Monterosa

Početna strana  >  bus-prevoz  >  Alagna-Monterosa
Staza
180km Staza
loading ...

programNaspram središta Dolomita, nedaleko od Zermatta i Cervinie, u prelepoj dolini Aoste, nalazi se skijaški dragulj Monterosa. Sastoji se od četiri doline i ima 200 kilometara odlično uređenih i povezanih staza. Poznat je po glamuru ali prvenstveno po padinama i neverovatnom *powderu*. Monterosa je sa pravom jedna od najboljih destinacija na svetu za *freeride* i turno skijanje. Poznat je i po najdužem Heli-skiju. Proteklih par godina priča se i radi na projektu da se Monterosa poveže sa Cerviniom i Zermattom i da na taj način uđe u top 5 najvećih na svetu sa 530km povezanih staza. Mi smo ipak, fascinirani ovim krajolikom, odlučili da vas povedemo već ove sezone na vrhunsko uživanje u ovom ski centru u terminu 12.-19.1.2019.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan - PETAK - 11.januar: polazak busa u poslepodnevnim satima iz Beograda sa parkinga na Novom Beogradu (tačna lokacija biće naknadno objavljena). Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju, sa usputnim zadržavanjima radi prelaska granica i pauza.
2.dan - SUBOTA - 12.januar: Vožnja kroz Italiju. U prepodnevnim časovima organizovan šoping namirnica u hipermarketu. Dolazak u mesto Alagna i ulazak u apartmane luksuznog Alagna Freeride Alp kompleksa 4*, nakon 16h. Noćenje.
3.-7. dan: Prvi dan podela skipasova i celodnevno skijanje. Šest dana skijanja i boravak u apartmanima na bazi uplaćenih usluga.
8.dan – SUBOTA - 19.januar : Poslednjeg dana borava, planirano je napuštanje apartmana do 10h. Dolazak u šoping centar Vicolungo. Nastavak putovanja, nakon 3 sata pauze.
9.dan – NEDELJA - 20.januar: Planiran dolazak u Beograd na mesto polaska je oko 8h. Kraj programa.

Bus paket Monterosa ukratko: 
* najbolji evropski Freeride i savršeno uređene staze
* najduži Heliski u Evropi
* Odlična cena paketa sa skipasom
* Luksuzni smeštaj sa wellnessom
* Vrhunska gastronomska ponuda
 

 
 

Smeštajloading ...


Copyright © 2013 - 2017 SKI SUN & FUN d.o.o.. Sva prava zadržana.