+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

snow

Викенд пакет


Почетна страна  >  vikend-ski
loading ...

Адреналин и слобода


Почитувани,

Едноставноста на уживањето во природата, адреналинот додека се спуштаме низ снежните падини во прегратките на белите планински врвови и прошетките по бајковитите планински села е приказна за опуштање на Вашиот ум и тело која сакаме да Ви ја понудиме во скратена форма. Да сакаш некој или нешто значи да чувствуваш и да живееш. Сакаме да имаме живот како авантура која сакаме да ја живееме и да ја доживееме.

Одлуката да подготвиме специјални понуди за викенд од два, три и четири дена ја донесовме бидејќи сакаме да се прилагодиме на Вашите потреби и способности. Работите напорно и потребен Ви е краток адреналински шок, да се оттргнете од летаргијата, да се надишете свеж планински воздух и добро да се освежите возејќи по белите патеки. Не можеме да Ви ветиме сè, но можеме да Ви ветиме најдобар избор на викенд ски центри и сместување со победнички сооднос меѓу цената, квалитетот и задоволството. Ваше е само да ги понесете скиите!

Тим SKIFUN

Викенд пакети на кратко: - Достапни викенд ски пакети - Австрија, Италија, Франција, Швајцарија, Босна и Словенија 
Цената вклучува:

Сместување;
Ски карта.
 

Одбери го својот викенд пакет

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.