Zermatt
+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Zermatt

Почетна страна  >  Svajcarija  >  Zermatt
Сместување
23 Сместување
Ски патекa
200km Ски патекa
До
1599m До 3820m

ZermattI'LL BE BACK!

Цермат импресионира на многу начини, секој е различен, а разочарува само со големината на градот, што оневозможува многу ski-in / ski-out сместувања. Моторните возила се забранети од 1957 година !!!, така што ефикасен јавен превоз се обезбедува на неколку начини, а бидејќи Швајцарија е во прашање, се' работи совршено.
Од туристичка гледна точка, градот нуди се' и за сите возрасти, од најскапиот Rolex часовник до McDonald's (што не е ефтино во Цермат). Скијањето е исто така врвно, бидејќи 200км патеки се добро поврзани, ги опслужуваат најмодерни инсталации, а надморската висина на глечерите нуди добар снег и на пролет, без оглед на потоплите временски услови во попладневните часови.

Секој треба барем еднаш да оди во Цермат. Било да е тоа активен турист, гостин на конгрес или велнес, туристички или угостителски работник, директор или експерт. Во Цермат секоја работа има своја причина и решенијата секогаш се добро осмислени.
Како тие одат чекор понатаму секоја сезона и покрај исклучително богатата понуда, да резимираме само неколку од главните иновации од неодамнешните зими: интеграцијата на Цермат во мапата на Ikon Pass, новите хотели Naco, Mama и Zermatter Puls, новите ресторани Apas Tapas и Zer Bistro Mama и новата патека за забава во снежниот парк.Понуда на спорт и забава


1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
1 Пекара
1 Туристичко биро
1 Банка/банкомат
1 Продавница за сувенири
1 Полициска станица
1 Пошта
1 Лекар
1 Стоматолог
1 Аптека
1 Планинска служба
1 Кино
1 Музеј

Дополнителна понуда за скијачи


1 Куглање
1 Затворен тениски терен
1 Спортски центар
1 Лизгалиште
1 Snowshoeing
1 Ski touring
1 Параглајдинг
1 Ноќен клуб / дискотека

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.