Thyon
+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Thyon-Les Collons

Почетна страна  >  Svajcarija  >  Thyon-Les Collons
Сместување
3 Сместување
Ски патекa
412km Ски патекa
До
1400m До 3330m

Thyon-Les CollonsТион има прекрасен поглед каде и да се свртите: со еден поглед Val d’Hérens, Cervin и величенствената брана Grande Dixence, наводно највисоката во Европа. Селото Тион е расфрлано на три краишта, и сите сместувања се ski in / ski out.

Тион е дел од 4 Vallées, најголемиот поврзан ски центар во Швајцарија и трет во Европа. 4 Vallees нуди бескрајни можности за разгледување и турно скијање, особено од Mont-Fort и Mont Gele каде што гондолата од 1900м ве носи до 3.330мн.в. Во целата област има означени 82 freeride патеки.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
1 Туристичко биро
1 Банка/банкомат
1 Пошта
1 Лекар
1 Стоматолог

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
1 Качување по мраз
1 Санки со кучешка запрега
1 Snowshoeing
1 Ski touring

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.