Švajcarija - St. Moritz - skijanje - ski
+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


St. Moritz

Почетна страна  >  Svajcarija  >  St. Moritz
Сместување
3 Сместување
Ски патекa
350km Ски патекa
До
1710m До 3303m

St. MoritzПонуда на спорт и забава


1 Aqua park
Базен и wellness/спа
1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
1 Пекара
1 Туристичко биро
1 Банка/банкомат
1 Продавница за сувенири
1 Пошта
1 Лекар
1 Стоматолог
1 Аптека
1 Музеј

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
1 Санки со коњска запрега
1 Snowshoeing
1 Ski touring
1 Ноќен клуб / дискотека

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.