Sedrun
+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Sedrun

Почетна страна  >  Svajcarija  >  Sedrun
Сместување
5 Сместување
Ски патекa
180km Ски патекa
До
1444m До 2961m

SedrunПрвата жичара изградена уште во 1937 година докажува дека ова не е нов скијачки центар. За жал (или за среќа за современиците) тие не беа доволно храбри да одржат чекор со конкуренцијата. Но, во текот на последната деценија, ски центарот покажа сосема поинакво лице. Во 2012 година, ски -лифтовите Андермат и Седрун се споија во едно за да се олесни скијачката врска. Со изградени шест жичари (шестоседи и осмоседи) и три подвижни ленти за деца (и гондола со 10 седишта во изградба), целта беше постигната во блесок.

Можете да ги истражите падините на скии помеѓу Андермат и Седрун, или да одите со возот Matterhorn Gotthard до Андермат, што е вклучено во цената на ски картите за станиците Natschen, Oberalp и Dieni.
Патеките за Седрун се за сите вкусови и во просек не се напорни. Совршено за семејства.
Оние кои сакаат адреналин на ридот Valtgeva наоѓаат солиден ACE Snowpark,, помладите браќа и сестри можат да ги чекаат во ресторанот со детско катче или во блискиот Beginnergarden, каде што има детска патека со подвижна лента.Понуда на спорт и забава


1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
1 Пекара
1 Туристичко биро
1 Банка/банкомат
1 Продавница за сувенири
1 Пошта
1 Лекар

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
1 Snowshoeing
1 Ski touring

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.