Lenzerhide
+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Lenzerheide

Почетна страна  >  Svajcarija  >  Lenzerheide
Сместување
22 Сместување
Ски патекa
225km Ски патекa
До
1229m До 2865m

LenzerheideLenzerhideПонуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
1 Пекара
1 Туристичко биро
1 Банка/банкомат
1 Продавница за сувенири
1 Полициска станица
+41 81 257 78 10
1 Пошта
1 Лекар
1 Стоматолог
1 Аптека
1 Кино

Дополнителна понуда за скијачи


1 Спортски центар
1 Лизгалиште
1 Snowshoeing
1 Ski touring
1 Ноќен клуб / дискотека

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.