La Tzoumaz
+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

La Tzoumaz

Почетна страна  >  Svajcarija  >  La Tzoumaz
Сместување
1 Сместување
Ски патекa
412km Ски патекa
До
1486m До 3330m

La TzoumazСликовито бланинско место, сместено во срцето на планинскиот ланец Valais на 1500м.н.в. Местото има прекрасен поглед на целата долина Rhone и е одлична почетна точка за скијање на 4VALLEES. Преку 400км ски патеки кои се поврзани со 92 жичарници. Препорачуваме скијање на највисокото подрачје на 4 VALLEES, каде што од врвот на Mont Fort на 3300м.н.в. уживате во прекрасен поглед на околните алпи.


snow

Понуда на спорт и забава


1 Aqua park
Базен и wellness/спа
1 Затворен базен:
Информација за работното време на затворениот базен може да најдете на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Повеќе продавници (Шпар и Серпа)
1 Пекара
Во местото има мала пекара
1 Месара
Во местото има месарница
1 Отворен паркинг:
Расположливост на места и димензии на возилото задолжително да се провери на рецепција!
1 Гаража:
Расположливост на паркирни места со оглед на димензиите на вашето возило задолжително да се провери на рецепција пред доаѓање!
1 Туристичко биро
Office du Tourism de La Tzoumaz, info@latzoumaz.ch
1 Банка/банкомат
Банкоматот се наоѓа во Office du Tourism.
1 Прва помош
Прва помош на тел.: +041273051600

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
Во местото има лизгалиште, кое е отворено во вечерните часови.
1 Snowshoeing
Пешачење по снег, сите информации во Office du Tourism La Tzoumaz

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.