Швајцарија - Arosa - skijanje - ski
+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Arosa

Почетна страна  >  Svajcarija  >  Arosa
Сместување
1 Сместување
Ски патекa
225km Ски патекa
До
1229m До 2865m

ArosaArosa се капи во сонце на крајот од широката и слепа долина Schanfigg, така да - како Zermata илиi Saas Fee - нема транзитен сообраќај. Во мир и чист воздух од 1.800м.н.в., е планинска воздушна бања од 1877. година, a подоцна се разви во престижен ски центар.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
1 Туристичко биро
1 Банка/банкомат
1 Продавница за сувенири
1 Полициска станица
Lenzerheide, +41 81 257 78 10
1 Пошта
1 Лекар
1 Стоматолог
1 Аптека
1 Кино
1 Музеј
Eggahuus Heimatmuseum Arosa

Дополнителна понуда за скијачи


1 Лизгалиште
1 Санки со коњска запрега
1 Snowshoeing
1 Параглајдинг
1 Ноќен клуб / дискотека
Wandelbar Arosa, Halli Galli

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.