+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Србија

Во центарот на Балканот

Почетна страна  >  Srbija

Повеќе за Србија

flag
Големите српски ски центри се развиваат внимателно и стратешки. Целосно модернизираниот Копаоник, кој постепено го превзема приматот на Балканот, симпатичниот Торник се потпира на понудата на Златибор, а процутот на Стара Планина доаѓа во прв план.

Зимата во Србија не е убава само во ски центрите, бидејќи Националниот парк Тара, Златибор, Мокра Гора и Шарганска осмица ве покануваат да уживате во зимата во овие романтични дестинации. На неколку дестинации во земјата, дури и во Белград, постојат и помали ски-центри (како што се Дивчибаре, Златар, Јавор ..) со еден или два ски-лифта, кои можат да им го понудат на своите гости задоволството на скијањето барем за време на викендите.


ВО КРАТКИ ЦРТИ

Активни ски центри: 4+
Највисока точка: 2.169 м.н.в.
Најголема висинска разлика: 960 м
TOP 3 SNOW/FUN паркови

Kopaonik
Stara planina - Babin zub
Zlatibor-Tornik
loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.