+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Zreče

Почетна страна  >  Slovenija  >  Zreče
Сместување
3 Сместување
Ски патекa
12km Ски патекa
До
1100m До 1517m

ZrečeZreče се наоѓа под ридот Pohorje и недалеку од скијачкиот центар Rogla ски центар. Многу години, тие се популарна локација за секој кој сака да се одмори од брзото темпо на живот, да издува свеж воздух и да ужива во лековитите ефекти на блажената, умерена, средно-планинска клима.Понуда на спорт и забава


1 Aqua park
Базен и wellness/спа
1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има повеќе маркети.
1 Пекара
Постојат неколку мали пекари во местото.
1 Туристичко биро
TIC Zreče, тел број +386 (0) 3 759 04 70.
1 Банка/банкомат
Во местото има неколку банки и банкомати.
1 Продавница за сувенири
Неколку помали продавници со подароци, сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полиција:113
1 Пошта
Поштата во Zreče, е затворена во недела.
1 Лекар
Здравствен дом Zreče, телефон +386 (0) 3 757 35 41 или 112.
1 Прва помош
Итна медицинска помош:112
1 Аптека
Аптеката во Zreče е затворена во недела.
1 Планинска служба
Планинска служба:112

Дополнителна понуда за скијачи


1 Спортски центар
Zreče спортска сала:фудбал, кошарка, ракомет.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.