Krvavec
+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Krvavec

Почетна страна  >  Slovenija  >  Krvavec
Сместување
2 Сместување
Ски патекa
30km Ски патекa
До
1450m До 1971m

KrvavecKrvavec е едно од најдобро организираните и посетени скијачки центри во Словенија. Ски сезоната обично започнува на крајот на ноември поради удобната локација и трае повеќе од 150 дена, до првите денови од мај. Патеките се разноврсни и погодни за рекреативни скијачи и натпреварувачи. Исто така, поради пријатна атмосфера, пријателска услуга и многу забава, посетителите од Krvavec ќе заминат среќно и ќе се вратат наскоро!Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Туристичко биро
TIC Krvavec, Т: +386 425 25 911.
1 Полициска станица
Помош за итна полиција: 113
1 Лекар
Итна медицинска помош: 112
1 Прва помош
Итна медицинска помош: 112
1 Планинска служба
Горско спасувалиште: 112

Дополнителна понуда за скијачи


1 Snowshoeing
Прошетка со водич, достапна секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации на телефонскиот број +386 40 750 875.
1 Параглајдинг
Панорамски летови во тандем, информации и резервации на телефонски број +386 41 265 835.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.