Golte
+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Golte

Почетна страна  >  Slovenija  >  Golte
Сместување
2 Сместување
Ски патекa
12km Ски патекa
До
1407m До 1573m

GolteОдлично опремениот ски центар Golte го освои 1. место во категоријата средно големи ски центри за најдобар ски центар во 2010/2011 , 2011/2012 и 2012/2013. Пристап до Golte обезбедува локалниот пат до долната гондола во местото Žekovec. Гондолата може да пренесе 56 лица на планината Medvedjak (1410 м.н.в.) во 8 минути. На планината Ве чекаат жичарници во облик на седежници и ски лифтови.Понуда на спорт и забава


1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Масажа:
Сите дополнителни информации за масажите може да ги добиете на рецепција.
1 Сауна:
Информациите за работно време, цени и резервација на сауна се наоѓаат на рецепција.
1 Wellness центар:
Работното време на wellness центарот се наоѓа на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Туристичко биро
ТИЦ Mozirje, тел.: +386 3 839 33 35
1 Банка/банкомат
Повеќе банки и банкомати во местото во долината.
1 Продавница за сувенири
Повеќе помали продавници со сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица Mozirje, тел. број 113.
1 Пошта
Пошта Mozirje
1 Болница
Болница Celje
1 Лекар
Брза помош: 112
1 Прва помош
Брза помош: 112
1 Стоматолог
Стоматолошка ординација во здравствениот дом.
1 Аптека
Аптека Mozirje
1 Планинска служба
Планинска спасувачка служба: 112


loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.