Cerkno
+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

Cerkno

Почетна страна  >  Slovenija  >  Cerkno
Сместување
2 Сместување
Ски патекa
18km Ски патекa
До
900m До 1287m

CerknoСки центарот Cerkno, кој се наоѓа на падините од 1291 метри високиот Črni Vrh, има идеална позиција, широки и добро одржувани патеки, кои во случај на недостаток на снег се целосно покриени со вештачки снег. Единствените во Словенија се покриени седиштата - шестостепениот Brdo и четиримесечниот Lom. Ски патеките се погодни за скијачи од сите категории, од почетници до оние кои се најсложени.Понуда на спорт и забава


1 Aqua park
Базен и wellness/спа
1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Масажа:
Сите дополнителни информации за масажите може да ги добиете на рецепција.
1 Затворен базен:
Информација за работното време на затворениот базен може да најдете на рецепција.
1 Сауна:
Информации за работно време и резервација на сауна се наоѓаат на рецепцијата.
1 Wellness центар:
Работното време на wellness центарот се наоѓа на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Туристичко биро
TIC Cerkno -Хотел Cerkоno телефон +386 537 43 400
1 Полициска станица
Полиција:113
1 Лекар
Хитна медицинска помош:112
1 Прва помош
Хитна медицинска помош:112
1 Планинска служба
Горско спасувалиште: 112

Дополнителна понуда за скијачи


1 Snowshoeing
Водич за пешачење е достапно секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации на +386 40 330 592
1 Параглајдинг
Панорамски лет со тандемски падобран, резервации и информации на телефонскиот број +386 537 43 400.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.