+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Bovec

Почетна страна  >  Slovenija  >  Bovec
Сместување
3 Сместување
Ски патекa
30km Ски патекa
До
1140m До 2297m

BovecBovec со највисокото планинско скијачко одморалиште Kanin останува една од омилените скијачки дестинации во Словенија. Сончевата позиција, погледот на Јулиски Алпи и високата планинска атмосфера нудат уникатно ски искуство. Во изобилство на снег, скијањето на Kanin е неповторливо. Со отворањето на врската со соседната Nevejskim sedlom (Sella Nevea) , се зголемува должината и разновидноста на скијачките патеки. На тој начин Kanin стана едно од најголемите скијачки центри во Словенија.Однесувањето на зимскиот одмор повеќе не е ограничено на традиционалното скијање и крос-кантри скијање. Зимски радости на снегот ги вклучуваа спортовите како што се санкање, качување по мраз, snowshoeing и возење на снежни падини со моторни возила. Bovec и неговата околина имаат многу природни карактеристики за сите овие зимски спортови.Понуда на спорт и забава


1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Има маркет.
1 Пекара
Има пекари
1 Туристичко биро
TIC Bovec, отворен секој ден. Телефонски број +386 5 302 96 47.
1 Банка/банкомат
Во местото има банкомат.
1 Продавница за сувенири
Повеќе продавници со локални производи.
1 Полициска станица
Полициска станица Bovec телефон +386 5 389 68 50 или 113.
1 Пошта
Поштите во Bovec се затворени во неделите и празниците.
1 Лекар
Генерална клиника Bovec, отворена од понеделник до петок. Телефонски број +386 5 620 33 22.
1 Прва помош
Општи телефонски број 112.
1 Стоматолог
Стоматолошки центар Dr. Lah Kravanja Bovec, телефон +386 30 271 161.
1 Аптека
Аптеката во Bovec, затворена во неделите и празниците. Телефонски број +386 5 389 61 80.
1 Планинска служба
Општи телефонски број 112.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Качување по мраз
Качување на мраз водопадот придружени со водич. Сите информации и резервации на телефонскиот број +386 40 639 433.
1 Snowshoeing
Прошетка со водич, достапна секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации на телефонски број +386 40 639 433.
1 Ski touring
Водени тури низ околните планини придружени со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации и резервации на телефонскиот број +386 5 302 96 47.
1 Параглајдинг
Тандем параглајдинг скок, информации и резервации по телефон +386 31 635 893.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.