+389 34 345 212
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна


Bled

Почетна страна  >  Slovenija  >  Bled
Сместување
12 Сместување
Ски патекa
22km Ски патекa
До
569m До 1800m

BledBled, со своето термално езеро, околината и природните убавини, е едно од најубавите алпски одмаралишта, кое се карактеризира со блага лековита клима. Убавината на планините се рефлектира во езерото, сонцето, мирот и свежиот воздух ги будат пријатните чувства на посетителите во сите периоди од годината и обезбедуваат идеални услови за мирен или активен одмор.Блед привлекува деловни луѓе, уметници, спортисти, истражувачи, рекреативци, стари и млади луѓе од целиот свет. Bled со својата убавина ги наведува своите туристи да посакаат да се вратат.Понуда на спорт и забава


1 СПА центар:
Информации за работното време на СПА центарот се може да најдете на рецепција.
1 Бар/паб
Работно време - да се провери на рецепција.
1 Ресторан
Проверете на рецепција за работно време на ресторанот.
1 Продавница за овошје и зеленчук
Во местото има повеќе продавници.
1 Пекара
Во местото има повеќе пекари.
1 Месара
Во местото има месара.
1 Туристичко биро
TIC Bled, телефонски број
1 Банка/банкомат
Во местото има повеќе банки и банкомати.
1 Продавница за сувенири
Неколку продавници со подароци, сувенири и локални производи.
1 Полициска станица
Полиција Bled, телефон +386 4 575 72 00 или 113.
1 Пошта
Пошта Bled, не работи во неделите и празниците. Телефонски број +386 4 578 09 01.
1 Лекар
Здравствен дом Bled, отворен 24 часа. Телефонски број +386 4 575 40 00.
1 Прва помош
Унифициран телефонски број 112.
1 Стоматолог
Стоматолошка ординација Alenka Šuklje, затворена за време на викендите. Телефонски број +386 4 575 40 32.
1 Аптека
Аптека Zlatorog Bled, затворена во недела и државни празници. Телефонски број +386 4 578 07 70.
1 Планинска служба
Унифициран телефонски број 112.

Дополнителна понуда за скијачи


1 Сквош
Терен за squash во центарот на Feniks Bled. Информации и резервации на телефонскиот број +386 41 787 601.
1 Лизгалиште
Лизгалиште во ледената сала Bled, влезници 5 € за возрасни и 3,5 € за деца. Информации и резервации на телефонскиот број +386 457 80 534.
1 Качување по мраз
Качување по замрзнат водопад во придружба на водич. Информации и резервации на телефон +386 4 574 11 22.
1 Snowshoeing
Планинарење со водич, достапно секој ден, во зависност од времето. Информации и резервации на телефон +386 4 574 11 22.
1 Ski touring
Тури низ околните планини придружени со лиценциран водич. Можност за изнајмување на опрема. Сите информации и резервации на телефонскиот број +386 4 578 02 05.
1 Параглајдинг
Панорамски лет со падобран во тандем. Информации и резервации на телефон : +386 4 574 11 22.

loading ...
  • 1
  • Изберете го Вашето сместување

Изберете го Вашето сместување

loading ...
Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.