+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

snow

Ski safari


Почетна страна  >  ski-safari
loading ...

Што повеќе, што подобро и што поефтино


Слободни денови има толку малку, ски ресорти мноооогу, глобалното затоплување постојано ни се заканува.... крајно време е да тргнеме на Ski safari.

При правњето на ова програма наша задача и цел беше да Ви овозможиме во текот на вашиот престој да скијате во што повеќе ски ресорти. Патувавме и истражувавме. Гледавме што е блиску, што е добро, каде најдобро се скија, каде има најдобра храна, каде има најдобри цени, кои ски центри може да се комбинираат и во кој период...

Така настанаа Ски сафари програмите -програми со организиран автобуски превоз кои Ви овозможуваат на Вашиот зимски одмор да посетите и да скијате на најмалку два добри ски центри.

Зошто ски сафари? 

одлично дружење во автобус
скијање на повеќе ски центри
сместувањето во Lienz е на база полупансион
 

Одбери го своето Ски Сафари задоволство

Ski safari Cervinia - San Bernardo - Cormayer

Датум: 05.01. - 12.01.2019 / 12.01. - 19.01.2019 / 09.03. - 16.03.2019

SKIFUN совет: Одличен ски центар со врвни ски патеки

- Скијање на 3 одлични ски центри на Италијанските Алпи
- 357км одлично уредени патеки
- Скијајте во Франција, ручајте во Италија
- Организиран автобуски превоз

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.