+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави сеНОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

snow

Ски распуст


Почетна страна  >  ski-raspust-mk
loading ...


Подготвивме за Вас ексклузивни пакети од 7 или 10 ноќи со ски школа!

Во период на распустот Skifun обезбеди ски школи во познатите ски центри во Австрија и Италија на некој од екс Ју јазиците. Како резултат на долгогодишната соработка со ски ресортите и локалните ски школи, пронајдовме за Вас ски ресорти каде работат инструктори од просторите на поранешна Југославија.
Часовите може да бидат индивидуални или во групи, со траење од еден или повеќе часови во тек на денот, за деца и возрасни.

Оваа година нудиме ски школа во австриските ски центри Katschberg, Nassfeld, Kitzbuhel i Saalbach ,a во Италија во ски центарот Arabba.

Искористете ги најдобрите понуди на сместување и ски карти со комбинација на ски школи. САМО ВО SKIFUN !

SKIFUN Ви нуди: 
ски школа со инструктори од просторите на поранешна Југославија.
школа за деца и возрасни во траење од 1 или повеќе часови
познати и барани ски центри каде не се одржува програмата Бели седмици
проверено сместување со најдобар однос на цена и квалитет
 

Ски распуст

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.