+389 2 3 22 99 22 | +389 79 300 300 | +389 79 300 333
Најави се



НОВА РЕГИСТРАЦИЈА

* Оваа информација е незадолжителна
* Оваа информација е незадолжителна

   Повторно филтрирај 
loading ...

СКИЈАЊЕ
2018/2019


Драги љубители на скијањето ,
 
При подготвувањето на понудите за ски сезоната 2018/2019 ги имавме на ум пред се' Вашите желби,пофалби, критики како и нашиот избор на најинтересни сместувања и програми.Со Ваша помош ја составивме најдобрата понуда. Фамилијарните бели недели, Ски опенинг и различните ски пакети  со сопствен или поволен автобуски превоз се наши предизвици кои ги победуваме повеќе од 10 години како би ја исполниле Вашата желба за совршен зимски одмор.
 
Посебно внимание им посветуваме на нашите приоритетни понуди Фамилијарни бели недели кои покрај најповолното сместување вклучуваат и ски карта ,врвна ски школа на српски јазик и посебно избрани центри во Aвстрија, Италија, Франција, Словенија , Србија и Босна. Заради навремено и наједноставно планирање на фамилијарната ски авантура, внимававме на термините на зимскиот распуст кои за училишната 2018/2019 година се предвидени во следниот период:
Заедно со ски центрите подготвивме и исклучителна погодност која Ви гарантира мирен сон пред поаѓање. Во случај на недостаток на снег во ски ресортот можеме да ви ги исплатиме сите уплатени средства. Со уплата на снежна гаранција остварувате сигурност дека Вашите пари ќе Ви бидат исплатени ако одбраниот ски центар биде официјално затворен.Ако тоа не Ви е доволно,можете да уплатите супер снежна гаранција и така ќе имате загарантирано бесплатен отказ на резервацијата до 3 дена пред поаѓање ако според Вашето мислење снежните услови во ски ресортот се незадоволителни.Повеќе за SKIFUN  снежната гаранција може да прочитате ОВДЕ:
 
Истовремено, свесни сме дека болест и други непријатности не е можно да се предвидат ,па затоа ви подготвивме можност за уплата  на oсигурување од отказ на патувањето. Станува збор за осигурување кое Ви овозможува да,во случај на отказ, сносите трошоци во износ од најмногу 10%- без обзир во кој момент ќе го откажете патувањето.
 
Патувањата и излетите, пред се' скијањето во планинскиот свет без обзир на должината може да бидат непредвидливи. Поволното патничко здравствено осигурување со доплата за ски ризик  ќе се погрижи за можните трошоци за лечење.
 
Вашето патување нека започне!
Вашиот SKIFUN тим 
Ski opening
Бела седмица за фамилии
Ски пакети со автобуски превоз
Новогодишно скијање
Викенд пакет
Best deal
Ski safari
Ски распуст

Ski opening




Нашата дополнителна вредност се мери со вашето задоволство. Единствени Ski Opening пакети секоја година, секој декември и за сите генерации. Внимателно одбрани ски центри во Австрија, Италија и Франција, со богата понуда на сместување по најдобри услови...

Повеќе од

Избери го својот Ski opening пакет

Ski opening Saalbach

Датум: .. - .. / 06.12. - 09.12.2018 / 13.12. - 16.12.2018 / 19.12. - 22.12.2018

SKIFUN совет: погоден за сите генерации

- Скијалиште со нови 270 км поврзани патеки
- Оддалеченост од Скопје: 1262 кm.
- Спа и велнес центар со базен и сауна

Ski opening Bansko

Датум: 14.12. - 17.12.2018 / 15.12. - 22.12.2018

SKIFUN совет: квалитетен ски ресорт по одлична цена

- ски центар со 75км ски патеки
- 16км долга патека од врвот на Тодорка до подножјето
- одлично сместување со wellness понуда
- 100% покриеност со вештачки снег

Ski opening Rogla

Датум: 19.12. - 23.12.2018

SKIFUN совет: соодветно за сите генерациии
- Ски центарот има 12 км патеки
- Оддалеченост од Скопје: 978 км
- Можност за Spa & Wellness центар со базен и сауна

Ski opening Borovets

Датум: 21.12. - 24.12.2018 / 22.12. - 29.12.2018

SKIFUN совет: го препорачуваме на сите љубители на скијањето

- ски центар со 58 км ски патеки
- проверено сместување во близина на ски патеките
- добра wellness понуда

Ski opening Nassfeld

Датум: 20.12. - 23.12.2018 / 21.12. - 23.12.2018

SKIFUN совет: единствен ski opening со ски школа!

- Доаѓа Дедо Мраз со подароци
- Во цената е уклучена дводневна ски школа
- Предбожиќна apres-Ski забава за возрасни и apres-Ski анимација за деца

Ski opening Katschberg

Датум: 06.12. - 09.12.2018 / 12.12. - 16.12.2018 / 13.12. - 16.12.2018 / 19.12. - 22.12.2018

SKIFUN совет: погоден за сите генерации - Скијалиште со 70 км ски патеки
- Одалеченост од Скопје: 1132км. - Сместување со ски-центар или ски опрема.
Retro Ski Opening, Jahorina

Датум: 13.12. - 16.12.2018

SKIFUN совет: На Jahorinа за 59 €! 3 ноќи + 3-дневна ски карта + Балканска журка!

- Ски центар со 40 км ски патеки
- Оддалеченост од Скопје: 728 км
- Концерт на легендарната група CRVENA JABUKA

Ski Opening Kaprun

Датум: 31.10. - 03.11.2018

SKIFUN совет: погоден за сите генерации

- Ски центар со 41 км патеки со различна тежина
- Оддалеченост од Скопје: 1.243км
- Одлични сместувачки капацитети

Ski opening Kopaonik

Датум: 06.12. - 09.12.2018 / 13.12. - 16.12.2018 / 16.12. - 23.12.2018 / 16.12. - 26.12.2018 / 20.12. - 23.12.2018

SKIFUN совет: Го препорачуваме на сите видови скијачи
- Ски терени со 62 км патеки
- Одлично сместување
- Супер цена за кратко скијање

Ski opening Kranjska Gora

Датум: 19.12. - 23.12.2018

SKIFUN совет: идеално за фамилии

- Ски терени со 20km патеки
- Многу богата гастрономска понуда
- Можност за Spa & Wellness центар

Ski opening Les 2 Alpes

Датум: 08.12. - 15.12.2018

SKIFUN совет: препорачуваме за сите типови скијачи

- Ски центар со 225km патеки
- Највисок врв во Франција на кој се скија 3600м н.в.
- Еднаш дневно користење отворен базен

Ski Opening Les Menuires

Датум: 08.12. - 15.12.2018

SKIFUN совети: наменето за сите генерации

-Ски центар со 150-600км патеки
- Дел од најголемиот ски ресорт во светот- 3-те долини
-Сместување на самите патеки
- Одличен спортски и wellness центар

Ski opening Les Orres

Датум: 15.12. - 22.12.2018

SKIFUN совет: наменето за сите типови скијачи

- Ски центар со 100 км патеки
-Одлично сместување на патеките
- Оддалеченост од Скопје: 1760км
- Можност за Spa & Wellness центар

Free Ski Livigno

Датум: 08.12. - 15.12.2018

SKIFUN совет: погоден за помладите генерации

-Највисокиот врв достигнува до 3000м н.в.!
- Ски центар со 115 км патеки
-Можност за користење Spa & Wellnes центар со базен и сауна
- Оддалеченост од Скопје:1.450 км
- Сместување во близина на гондолите

Ski opening Puy St. Vincent

Датум: 15.12. - 22.12.2018

SKIFUN совет: одлично за почетници и љубителите на free ride

- Ски центар со 75 км ски патеки
- Сместување на самата ски патека
- Можност за Wellness и Spa центар

Ski opening Serre Chevalier

Датум: 15.12. - 22.12.2018

SKIFUN совет: наменето за сите генерации скијачи

- Ски ресорт со 250 км патеки
- Најдобар однос на цена и квалитет на сместување
- Сместување во ски центарот покрај самата гондола
- Можност за Spa & Wellness центар со базен и сауна

Ski opening Tignes

Датум: 08.12. - 15.12.2018

SKIFUNсовет: погодно за скијачи почетници и напредни скијачи

- Ски ресорт со 300км патеки
- Голем избор на сместување близу до ски патеките
- Спортски центар со терени и базен

Ski opening Val d Isere

Датум: 08.12. - 15.12.2018

SKIFUN совет: наменето за сите типови на скијачи

- Ски центар со 300 км ски патеки
- Еден од најдобрите ски центри во Европа
- Проверени сместувања непосредно до ски патеките

Ski Opening Val Thorens

Датум: 08.12. - 15.12.2018

SKIFUN совет: наменето за сите генерации

- Ски центар со 150-600 км ски патеки
- Оддалеченост од Скопје: 1.834 km
- Сместување на 2300 м.н.в.

Бела седмица за фамилии




Фамилијарен клуб „Бели седмици“ е програма која се организира во повеќе термини за време на зимскиот распуст во јануари и февруари, во ски центрите на Аустрија, Италија и Франција.

Повеќе од

Избери ја најдобрата програма „БЕЛА СЕДМИЦА“

Бели седмици Bad Kleinkirchheim

Датум: 05.01. - 12.01.2019 / 12.01. - 19.01.2019

SKIFUN совет: погоден за семејства со мали деца

- Познат Корушки ски ресорт со 103 км лесни и средно тешки патеки од 1.078-2.055м н.в.
- Одалеченост од Скопје: 1.090 км
- Spa & Wellness центар со базен и сауна
- Мирно место со две врвни терми за хедонистите
- Familien Euro ски карта, деца до 12 години скијат за 1€ на ден!

Бела недела Kreischberg

Датум: 05.01. - 12.01.2019 / 12.01. - 19.01.2019 / 19.01. - 26.01.2019 / 26.01. - 02.02.2019 / 16.02. - 23.02.2019 / 23.02. - 02.03.2019

SKIFUN совет: погоден за семејства со мали деца - Скијалиште со 40 километри најчесто лесни и средно тешки линии - Оддалеченост од Љубљана: 200 километри. - Спа и велнес центар со базен и сауна - Ски училиште за деца на словенечки јазик
Бели седмици Kopaonik

Датум: 06.01. - 13.01.2019 / 13.01. - 20.01.2019 / 03.02. - 10.02.2019 / 10.02. - 17.02.2019

SKIFUN совет: искористете ги празниците за уште едно скијање

-Од дома до ски патеките а само 6 часа
- Ски центар со 62км патеки од 1.100-2.017м н.в.
-Омилениот ски центар во Србија со сјајни инструктори
- Одлична дополнителна и гастрономска понуда во домаќинска атмосфера
- Одлични цени во добро сместување

Бели седмици Jahorina

Датум: 06.01. - 13.01.2019 / 03.02. - 10.02.2019 / 10.02. - 17.02.2019 / 17.02. - 24.02.2019 / 17.02. - 23.02.2019 / 24.02. - 03.03.2019

SKIFUN совет: Јахорина во ново руво, весело друштво и добри домаќини !

- Ски центар со 40км патеки од 1.300 м - 1.890 м н.в.
- Оддалеченост од Скопје: 728 км
- Непрепознатлива Јахорина, оваа година со нови патеки, новото раководство на ски центарот ја подигна на повисоко ниво
- Одлична вонпансионска понуда со исклучително поволни цени и забава за сите гости!
- Ски школи на домашен терен

Бели седмици Valmeinier

Датум: 05.01. - 12.01.2019 / 12.01. - 19.01.2019 / 19.01. - 26.01.2019 / 26.01. - 02.02.2019

SKIFUN совет: Најблиску во Франција,ski-in/ski-out

- погоден за фамилијарно скијање
- Ски центар со 150 км патеки од 1.430-2.600м н.в.
-НОВО во сезоната 2019- попуст на еднодневна ски карта за 3те долини од блискиот Orell
- Сместување во 3* и 4* до самите патеки, продавница, рентал и ресторан
- Одалеченост од Скопје: 1.713 км
- Spa & Wellness центри со базен и сауна
-Ски школа на српски јазик на 5.1., 12.1. и 2.2.
- Ски школа за деца на словенечки јазик

Ски пакети со автобуски превоз




Ски пакетите со автобуски превоз ги направивме со желба да ви овозможиме најниска цена на ски пакетот и наједноставен пат до најдобрите ски ресорти.

Повеќе од

Избери пакет со автобуски превоз

Новогодишно скијање




Заменете ја вообичаената Новогодишна вечер и покрај вообичаената Новогодишна забава дома или во ресторан дозволете си да уживате во празничната зимска атмосфера каква само планините можат да понудат...

Повеќе од

Нови приказни, нови победи

Празничен Kopaonik

Датум: 22.12. - 29.12.2018 / 23.12. - 30.12.2018 / 28.12. - 03.01.2019 / 30.12. - 02.01.2019 / 30.12. - 06.01.2019 / 03.01. - 08.01.2019 / 30.12. - 06.01.2019

SKIFUN совет: го препорачуваме на сите типови скијачи

- Скијачи со 62 км ски патеки
- Одлично сместување
- Најдобра Новогодишна забава

Викенд пакет




Не можеме да Ви ветиме се', но можеме да Ви ветиме најдобра понуда со цена, квалитет и задоволство. Специјална понуда- викенд скијање во Австрија, Италија, Франција, Швајцарија, Словенија, Босна и Србија со модерно сместување и најсовремени услови...

Повеќе од

Избери го твојот викенд пакет

Ski Vikend na Kop

Датум: 17.12. - 21.12.2018 / 20.12. - 23.12.2018 / 16.01. - 20.01.2019 / 23.01. - 27.01.2019 / 08.02. - 10.02.2019 / 06.03. - 10.03.2019 / 13.03. - 17.03.2019 / 20.03. - 24.03.2019

SKIFUN совет: го препорачуваме на сите типови скијачи
- ски центар со 62 км патеки
- Одлично сместување
- Супер цена за кратко скијање

Best deal




Нашата желба да изградиме бела ски адреналинска приказна секоја година ни дава енергија да ги исполниме нашите скијачки желби.
Ски ресортите во Австрија, Италија, Франција, Швајцарија , Босна, Бугарија, Србија и Словенија со извонредно достапни сместувања ,прифатливо растојание и супер цена....

Повеќе од

Одбери го својот Best deal пакет

Best deal Alpe d Huez


SKIFUN совет: погоден за напредни скијачи

- Ски ресорт со 250 км патеки
-најдолга црна патека на светот-16км
- Одалеченост од Скопје: 1767км
-Гаранција за најдобра цена на пазарот!

Best deal Jahorina

Датум: 06.01. - 13.01.2019 / 13.01. - 20.01.2019 / 20.01. - 27.01.2019 / 27.01. - 03.02.2019 / 03.02. - 10.02.2019 / 17.02. - 23.02.2019 / 23.02. - 02.03.2019 / 02.03. - 09.03.2019

SKIFUN совет: вашата заштеда со пакетот BEST DEAL е 97€ по лице !

- Ски центар со 40 км ски патеки
- Оддалеченост од Скопје: 728 километри
- Одлична понуда во местото по исклучително ниски цени!
- Ноќно скијање вклучено во цената!

Best deal Kopaonk

Датум: 01.12. - 06.12.2018 / 23.12. - 30.12.2018 / 20.01. - 27.01.2019 / 27.01. - 03.02.2019 / 10.03. - 17.03.2019 / 17.03. - 24.03.2019

Skifun порачува: Искористете ги неповторливите цени пред почетокот на гужвите за Ски опенинг!

- Специјална цена во исклучителниот хотел Grey 4*
-Неограничено користење на Spa & Wellness центарот
-Попуст на наемот на опрема, масажи и ресторанските услуги
Best deal Kranjska Gora

Датум: 12.01. - 19.01.2019 / 19.01. - 26.01.2019

SKIFUN совет: идеално за фамилии

- Ски терени со 20 km патеки
- Исклушително богата гастрономска понуда
- Оддалеченост од Скопје:1229km
- Можност за Spa & Wellness центар

Best deal Les Menuires

Датум: 05.01. - 12.01.2019

SKIFUN советува: погоден за сите скијачи

- Ски центар со 160 км патеки
-Дел од најголемиот ски комплекс на светот
- Одалеченост од Скопје: 1827 km
- Сместување до ски патеките
- Ô Pure Spa Center

Best deal Les Orres

Датум: 05.01. - 12.01.2019

SKIFUN совет: погодно за напредни скијачи

- Ски центар со 100 км патеки
-Сместување директно до патеките
- Одалеченост од Скопје: 1741км
- Опција за Spa & Wellness центар

Best deal Saint Gervais Megeve

Датум: 05.01. - 12.01.2019 / 02.02. - 09.02.2019

SKIFUN совет: особено погоден за напредни скијачи

- Ски центар со 445 км патеки
- Оддалеченост од Скопје: 1.714 километри
- Одлична локација веднаш до гондолата

Best deal Val d Allos

Датум: 05.01. - 12.01.2019 / 12.01. - 19.01.2019

SKIFUN совет: погоден за почетници и за искусни скијачи

- Ски центар со 180 км ски патека
- Оддалеченост од Скопје : 1.817 километри
-Внатрешен базен и сауна

Best deal Valfrejus

Датум: 05.01. - 12.01.2019 / 12.01. - 19.01.2019

SKIFUN совет: погоден за напредни скијачи

-Најблизок ски центар во северните Алпи
- Ски центар со 65 км патеки
- Оддалеченост од Скопје: 1691 км
- Сместување на патеките
-1 ден скијање во Val Thorens со доплата
- Опција за Spa & Wellness центар

Best deal Civetta

Датум: 26.01. - 02.02.2019

SKIFUN совет:-препорачуваме на фамилии и помлади генерации

-една од најдинамичните ски патеки во Dolomiti
- Скијалиште со 80 километри патеки - Оддалеченост од Скопје 1.273 км
- Можност за Spa & Wellness центар со базен и сауна

Best deal San Pellegrino

Датум: 26.01. - 02.02.2019

SKIFUN Совет: НАЈНИСКА ЦЕНА НА ПАЗАРОТ!

- Ски ресорт со 100 км патеки во срцето на Доломитите
-Сместување директно на ски патеките
- Оддалеченост од Скопје: 1434 км.
- Spa & welness центар со базен и сауна

Best deal Passo Tonale

Датум: 26.01. - 02.02.2019

SKIFUN совет: погоден за семејства со поголеми деца

- Ски ресорт со 100 км полесни и средно тешки патеки
-Можност за скијање во ски ресортите Dolomiti Super Skirama
-Глечер Pressena
- Оддалеченост од Скопје:1401 км
- Spa & welness центри со базен и сауна
- Ски школа за деца на словенечки јазик

Best deal Kronplatz

Датум: 05.01. - 12.01.2019

SKIFUN совет:погодно за сите генерации

- Ски центар со 119 километри ски патеки
- Оддалеченост од Скопје: 1.243 километри

Best deal Rogla

Датум: 06.02. - 10.02.2019 / 13.02. - 17.02.2019

SKIFUN совет: соодветно за сите генерациии

- Ски центар со 12 км одлични патеки
- Оддалеченост од Скопје: 978 км
- Можност за Spa & Wellness центар со базен и сауна

Ski safari




Ова е единствена прилика да посетите повеќе ски ресорти во тек на една недела. Пакетот покрај сместување, ски карта и автобус ги вклучува и трансферите до сите ски ресорти предвидени за обиколка според програмата на патување.

Повеќе од

Одбери го своето Ски Сафари задоволство

Ski safari Cervinia - San Bernardo - Cormayer

Датум: 05.01. - 12.01.2019 / 12.01. - 19.01.2019 / 09.03. - 16.03.2019

SKIFUN совет: Одличен ски центар со врвни ски патеки

- Скијање на 3 одлични ски центри на Италијанските Алпи
- 357км одлично уредени патеки
- Скијајте во Франција, ручајте во Италија
- Организиран автобуски превоз

Ски распуст





Ski raspust Katschberg

Датум: 05.01. - 12.01.2019 / 12.01. - 19.01.2019

SKIFUN совет: идеално за фамилии

-ски школа на ex YU јазик
- сместување на патеките
- Оддалеченост од Скопје 1132km

Ski raspust Kopaonik

Датум: 03.01. - 13.01.2019 / 08.02. - 17.02.2019

SKIFUN совет:Го препорачуваме на сите типови скијачи
- Ски терени со 62 км патеки
- Полупансион + базен + одлична локација
- 10 ноќи на Коп! :-)
Ски распуст Saint Francois Longchamp

Датум: 05.01. - 12.01.2019

SKIFUN совет: фамилијарно скијање

- Ски центар со 165 км ски патеки
- Оддалеченост од Скопје: 1.736 км
- Можност за користење на Spa & Wellness центарот

Copyright © 2007–2017 SKIFUN.eu™. All rights reserved. / Сите права се задржани.